Kijkers lachen zich rot om Gordon & Estelle: Weg Ermee!

Media door Michelle H.

Gisteravond konden we genieten van de eerste aflevering van Gordon & Estelle: Weg Ermee!. In dit programma laten de twee BN’ers hun luxeleven even links liggen om met verschillende mensen op budgetvakantie te gaan. Deze aflevering was het de beurt aan een Tilburgs damesvoetbalelftal. Als activiteit stond onder andere rodelen op de planning, maar Estelle leek daar niet bepaald op te zitten wachten.  

Lees ook: Annemarie (46) heeft maat 58 en is trots op haar lichaam: 'Mensen verwachten vaak een zielig verhaal'

Met een partybus naar Winterberg

Gordon en Estelle gingen met de Tilburgse in een partybus richting het Duitse plaatsje Winterberg. Tijdens de rit deden de meiden het woord 'partybus' wel eer aan, want aan alcohol was geen gebrek. Bij aankomst werd al snel duidelijk dat de verblijfplaats geen luxe villa was en aan dat idee moesten Estelle en Gordon wel even wennen. Helaas voor Estelle stond er een ritje rodelen op de planning. Ze is als de dood voor deze activiteit en dat viel tijdens de rit duidelijk te merken. Ze gilde het hele bos bij elkaar en kon zelfs een flauw grapje van Gordon niet bepaald waarderen. 

Complimenten

Gelukkig was het plezier bij de kijkers wel aanwezig, want die lachten zich rot om het rodelavontuur van Gordon en Estelle. Ook kreeg Estelle veel complimenten over haar presentatiewerk. Bekijk de hele aflevering van Gordon & Estelle: Weg Ermee hier.

Beeld: RTL

Lees ook: Koekerond! Had Temptations Kevin onveilige seks met Chloe?