Koekerond! Had Temptations Kevin onveilige seks met Chloe?

Media door Redactie Ze.nl

De goedlachse Kevin kennen we allemaal van zijn befaamde uitspraak ‘ze is koekerond’. Deze uitspraak ontketende een flink moddergevecht tussen hem en zijn (inmiddels ex-)vriendin Megan en beiden lijken weinig zin meer te hebben in hun relatie. Op de bank bij Goedele On Top blijkt echter dat Kevin zelf misschien ook een beetje koekerond is geworden. Hij is namelijk even vergeten of de seks met Chloe wel veilig was. 

Wel of geen condoom?

Vrij snel nadat de hitte losbarstte in Temptation Island doken zowel Megan als Kevin met een ander tussen de lakens. Megan met Joshua en Kevin met Chloe. Kortom, de relatie is definitief voorbij. Op de bank bij Goedele wordt het Kevin wat heet onder de voeten als zij het volgende aan de kaak stelt: "Hebben jullie een condoom gebruikt?" Eerst antwoordt hij volmondig ja, maar wanneer Goedele hem wantrouwend aankijkt begint hij toch te giechelen en vervolgt: “Ik denk het wel.. Kun je dat niet zien?” Oei, dat klinkt niet overtuigend. Wat dat betreft kan hij zijn ex Megan in ieder geval een handje geven, want die deed het onveilig met verleider Joshua

Te heet voor orale seks

Goedele weet Kevin op de bank nog wat juicy details te ontfutselen. Zo merkt ze op dat zijn konijntjesseks niet erg fraai is tegenover een vrouw: "Dat gepomp altijd, seks is toch veel meer dan dat?" Dan verklaart Kevin dat hij met alle camera's op zich toch liever onder de deken wil blijven. En in Thailand was het simpelweg veel te heet voor orale seks onder de dekens: "Het is daar 35 graden hè, en er dan helemaal onder kruipen?" Tja, daar heeft zelfs Goedele weinig tegenin te brengen.

Lees ook: Cherish vertelt wat ze écht vindt van Tim: 'Het was een bloedzuiger' - Temptation Island

Beeld: Vijf