Cherish vertelt wat ze écht vindt van Tim: 'Het was een bloedzuiger' - Temptation Island

Media door Laura

Zo, hé! Komt de aap nu even uit de mouw. We wisten wel vrij zeker dat Temptations Cherish niet dezelfde hoteldebotel-gevoelens had als Tim, maar dit hadden we ook weer niet zien aankomen. De verleidster is keihard over haar gevoelens voor Mr. Timtation in een niet eerder vertoond fragment van Goedele on Top, het Vlaamse napraatprogramma van Temptation Island. Of het gebrek aan gevoelens, moeten we eigenlijk zeggen.

cherish tim temptation island 2018

Lees ook: Dit liedje schreef Tim voor Cherish - Temptation Island 2018

Geen sprankeltje verliefdheid

Cherish had al in eerdere interviews door laten schemeren dat ze de kriebels kreeg van het over de top verliefde gedrag van Tim. In het gesprek met Goedele gaat ze er nog veel dieper op in.

Het blijkt dat 'Chery' nul komma nul gevoelens voor Tim heeft of heeft gehad. "Het is een lieve jongen om te zien. Ik heb met hem gelachen. Ik moet eerlijk zeggen, het was gewoon meer mijn beste maatje op dat moment. Er was geen sprankeltje verliefdheid. Ik kreeg het er zelfs benauwd van. Hij was heel erg close en opdringerig, zoals hij de hele tijd deed bij Deborah. Het was een bloedzuiger", vertelt Cherish. Auch...

Misschien kunnen Gino en Cherish samen een club oprichten voor mensen met Timfobie?

 

Lees ook: Ein-de-lijk: Met deze intieme foto bevestigen Pommeline en Fabrizio hun relatie

Beeld: Vijf