Ein-de-lijk: Met deze intieme foto bevestigen Pommeline en Fabrizio hun relatie

Media door Laura

Hè, hè. Wij en de rest van Nederland en België wisten natuurlijk allang al dat het dikke mik was tussen Pom en Fab. Voormalig Temptation Island-verleidster Pommeline klapte eerder al uit de school dat ze haar relatie met Merijn had verbroken, omdat ze gevoelens had voor haar baas Fabrizio die zelf momenteel Temptation-verleider is. Op Instagram is al weken te zien dat de twee kleurenplaten onafscheidelijk zijn, maar van een echte bevestiging was nog geen sprake. Tot nu toe!

Lees ook: Dit liedje schreef Tim voor Cherish - Temptation Island 2018

De twee getattoeerde tortelduifjes gaven in een interview met het Vlaamse blad Dag Allemaal toe dat ze een relatie hebben. Aw! Ook deelden ze gelijk onderstaande innige zoenfoto's via hun Instagram-account.

 

💞

Een bericht gedeeld door Pommeline Tillière ©️ (@pommelinetilliere) op

Ruzie over plastische chirurgie

Vóór Fabrizio had Pommeline een relatie met Merijn. Zij ontmoeten elkaar tijdens het vorige seizoen van Temptation Island. Hij kwam daar met zijn vriendin Lisa, maar bedroog haar met Pommeline. De twee kregen een relatie, maar zetten er een paar maanden geleden en punt achter. Pommeline vertelt nu waarom: "Bij Fabrizio kan ik echt mezelf zijn. Meer dan bij Merijn." Ook bleek Merijn een nogal bezitterig type te zijn. Ze moest naar allerlei regeltjes over haar uiterlijk luisteren. Zo mocht ze haar haren niet verven, geen tatoeages bij laten zetten op haar rug of benen en haar lippen laten opspuiten was ook uit den boze. Ze deed het toch en kreeg er fikse ruzie over. "Mijn onderhoudsbeurt achteraf heb ik gewoon achter zijn rug om gedaan. Met nóg meer ruzie tot gevolg. Hoe graag ik die jongen ook zag, na een tijd stel je je wel vragen bij dat dominante gedrag. Het is toch míjn lijf", aldus Pommeline. Met Fabriz is ze toch een stuk beter af. Aan permanente plakplaatjes geen gebrek.

Geen ambitie

Maar er is meer. Uit het interview blijkt dat het gebrek aan ambitie aan Merijns kant de echte reden voor de breuk was. "Ik werk elke dag kéihard en combineerde vorig jaar zelfs nog twee jobs. En Merijn? Die werkt niet. Behalve in het weekend als dj. Maar dat dj-bestaat blijft niet duren, hè. Ik miste vooral zijn ambitie om iets te bereiken in het leven."

Flirten

Fabrizio doet ook zijn zegje over de ingewikkelde liefdesrelatie. "Pommeline zat in een relatie, hè. In zo’n geval zet ik even de rem op mijn mogelijke gevoelens, uit respect voor haar en haar jongen. Ik ga niet flirten wanneer ik weet dat een meisje een vriend heeft." Tja, ze zitten nota bene niet op Temptation Island...

Eigen programma

Binnenkort krijgen we nog veel meer te zien van Fab en Pom. Ze zullen samen RTL-programma 'I love you Tattoo' presenteren, waar liefdeskoppel een langverwachte couple tattoo krijgen.

 

 

I’m not short, My height is just cute 🤷🏼‍♀️ #iloveyoutattooshoot

Een bericht gedeeld door Pommeline Tillière ©️ (@pommelinetilliere) op

Lees ook: Deborah over de beelden van Tim: ‘Ze vroegen of ze de opnames stil moesten zetten’

Beeld: RTL