Hilarisch: Arjen Lubach maakt Tweede Paasdag-rap met Famke Louise

Media door Michelle Habets

Arjen Lubach staat natuurlijk bekend om zijn grappige sketches uit ‘Zondag met Lubach’ en we kennen Famke Louise van haar beruchte liedjes, zoals 'Op Me Monnie' en 'Vroom'. Stop deze twee tegenpolen samen in een studio en wat krijg je dan? Juist ja: een Tweede Paasdag-hit! 

Arjen Lubach Famke Louise

Lees ook: Oh no! Channing Tatum en Jenna Dewan gaan scheiden

“Baby het is Tweede Paasdag"

In de afgelopen uitzending van 'Zondag met Lubach' laat Arjen het nummer horen. “Voor bijna elke feestdag is een nummer, maar Tweede Paasdag heeft nog niks", vertelt hij. Het lied gaat over de typische activiteiten op Tweede Paasdag, zoals het bezoeken van woonboulevards. Met de teksten als “Ik heb stress met ‘monnie’, maar moet een bank en kast. Ben niet zo flex als Ronnie, maar ik heb wel een klantenpas” en “Baby het is Tweede Paasdag, dan doe ik wat niet op de eerste paas mag", lijkt de eerste Tweede Paasdag-hit te zijn geboren. Binnen twee dagen is de video al meer dan 500.000 keer bekeken.

Reacties

Dat de video vaak is bekeken, wordt op Twitter al snel duidelijk. Binnen een paar dagen zijn er honderden reacties verschenen. "Ok nog éééén keertje dan. (Maar ga niet beloven dat ik het na pasen niet nog een keer luister, stiekem.)" en "Ik voorspel een nummer 1 hit!" luidt het commentaar. 

Lees ook: Kim Kötter is bevallen van zoontje en deelt prachtige babyfoto's