Haha! Dit verzonnen interview met Drew Barrymore slaat de plank volledig mis

Celebs door Roos

Er zat eens een man tijdens een vlucht van Egypt Air door het luchtvaartmagazine te bladeren, toen hij pardoes stuitte op een interview met Drew Barrymore. "Hey, dat is de actrice van ET en die film waarin ze haar geheugen steeds kwijtraakt", dacht hij. Totdat hij het stuk begont te lezen. Mislukte relaties, het gemist van een vaderfiguur in haar leven en de verloren babykilo's - het interview werd met de minuut onwaarschijnlijker. Hij besloot de boel op Twitter te gooien en het management van Drew verklaarde dat Drew nooit aan heeft meegewerkt aan het interview. Ouch, pijnlijk!

Het moederschap

Allereerst de titel "Het moederschap is de belangrijkste rol in mijn leven" vond Adam Baron al aardig verzonnen klinken en besloot het artikel op Twitter te zetten. Zijn tweet ging al snel viral en veel mensen waren met stomheid geslagen over de zogenaamde 'uitspraken' die Drew in het interview deed.

Mislukte relaties

Het artikel begint zo: "Ondanks de onstabiele relaties in haar leven, ondanks haar mislukte huwelijken en ondanks het drukke leven wat bekendheid zijn met zich meebrengt en wat het grootste deel van haar leven domineerde; de prachtige Amerikaanse actrice Drew Barrymore heeft besloten een tijdelijke vakantie te nemen om haar belangrijkste rol als moeder te vervullen." Wow. Buiten het feit dat deze zin totaal onsamenhangend in elkaar is geknutseld, klinkt het ook nogal onwaarschijnlijk. 

Mannelijk rolmodel in haar leven

Maar het wordt nog erger. Want daarna wordt beweerd dat Drews mislukte liefdesleven vol verlovingen, huwelijken en scheidingen veroorzaakt is door de afwezigheid van een vaderfiguur in haar leven. Haar ouders zijn immers gescheiden toen ze pas negen jaar was. Aha. Arme Drew.

Zit je al tenenkrommend te lezen? Nou, we zijn er nog niet: "Na de scheiding van haar ouders is Drew continu op zoek geweest naar de aandacht en verzorging van een mannelijk figuur, maar helaas gaan dingen niet altijd zoals gepland en ze heeft nog geen succes gehad in de liefde door verschillende redenen", aldus de schrijfster van het stuk die haar rol als Sigmund Freud blijkbaar heel serieus neemt. 

Babykilo's kwijt

De kers op de taart is misschien wel het antwoord van Drew op de brutale vraag of ze haar babykilo's inmiddels kwijt is: "Ik voel me overweldigd wanneer iemand zegt dat ik mijn figuur weer terug heb, zeker met oog op mijn depressie na de geboorte van Frankie." Vervolgens raadt ze alle vrouwen met overgewicht aan om het niet te laten voor wat het is, maar hard te werken om hun 'beauty en lichaam' weer terug te krijgen. Yeah right.

Conclusie? Egypt Air heeft de plank flink mis geslagen. Zeker nadat een woordvoerder namens Drew verklaarde dat het interview klinklare onzin is en Drew er nooit aan heeft meegewerkt. Nogal pijnlijk. Inmiddels zijn beide partijen met elkaar in gesprek over hoe ze dit fiasco gaan oplossen, of nog beter: laten verdwijnen...

Lees ook: Video: Roxeanne Hazes deelt zoete beelden van eerste schaterlach van zoontje

Beeld: Brunopress