Wat een toéstand: Martien Meiland is verkozen tot meest irritante BN’er in een reclame

Celebs door Jeanine

Daar is ‘ie dan! Ieder jaar wordt de Loden Leeuw weer uitgereikt voor de meeste irritante reclame. Dit jaar gaat Martien Meiland er met de prijs vandoor voor de meest irritante BN'er in een reclamespotje.

Martien Loden Leeuw

Lees ook: Twitter gaat stuk om gênante photoshop-blunders van Rogier Smits

Grote winnaar

Bingo, bingo! Zap jij sommige reclames ook het liefst meteen weg? De tunes, de acteurs of alles bij elkaar: bepaalde spotjes kun je gewoon niet aanzien. Voor Martiens rol in de reclame van de Vriendenloterij geldt dat dit jaar ook. Radar maakte gisterenavond bekend dat de realityster het beeldje heeft gewonnen. Met maar liefst 45% van de 103.000 stemmen won hij van mede-genomineerden Mark Rietman (ABN AMRO), Thomas Acda en Sergio Romero IJssel (Lidl), Andy van der Meijde (Toto) en Paul Haenen (PriceWise). Voor het tweede jaar op rij won Haribo de Loden Leeuw voor meest irritante reclame (en eerlijk is eerlijk: terecht).

Wat goed!

Gelukkig pakt de wijnen, wijnen, wijnen-enthousiast het goed op en is hij juist hartstikke blij met de prijs. Het beeldje krijgt een mooi plekje naast zijn Televizier-Ring, die hij eerder dit jaar won in de categorie televisietalent.

Even je geheugen opfrissen? Dit is de reclame waardoor Martien heeft gewonnen:

Bron: AD / Beeld: BrunoPress

Lees ook: Wauw! Patricia Paay zong Op me Monnie in Ali B op Volle Toeren en kijkers zijn enthousiast