Zien: Maxime Meiland en Leroy zetten miljoenenvilla te koop

Celebs door Elsemieke

Voor Maxime Meiland en haar echtgenoot Leroy wordt het tijd om te gaan verhuizen. De twee kochten afgelopen maart nog een luxe twee-onder-een-kapvilla in Noordwijk, maar ze zijn kennelijk alweer toe aan iets anders. Het luxe optrekje staat nu te koop op Funda.

Maxime Meiland en Leroy zetten huis te koop

Dat de Meilandjes snel uitgekeken zijn op huizen, lijkt een understatement. Niet alleen verhuizen Erica en Martien Meiland regelmatig, ook het huis van Maxime Meiland (26) en Leroy Molkenboer (30) staat officieel in de verkoop. De twee kochten de woning in maart 2022 en richten het optrekje volledig naar hun smaak in. Ook in Chateau Meiland is de woning regelmatig te zien. Kennelijk is het pasgetrouwde stel alweer op de woning uitgekeken, want het huis staat op Funda voor een bedrag van € 1.295.000. 

Huis met tuin

De witte villa heeft vijf slaapkamers, een grote veranda én een heuse mancave. Volgens Erica, de moeder van Maxime, heeft zich een buitenkansje voorgedaan. "Hun droomhuis in Noordwijk kwam te koop te staan", legt ze uit aan Shownieuws. "Een huis met een grotere tuin, zoals Maxime en Leroy het graag wilden." Benieuwd naar het optrekje? Hier zie je alle foto's van het huis van Maxime Meiland en Leroy.