Marcel heeft nu een relatie met déze Prince Charming-deelnemer

Celebs door Elsemieke

Wekenlang kijken we er al naar uit met wie Chris Berendse naar huis gaat tijdens het tweede seizoen van Prince Charming. Inmiddels is de grote ontknoping bekend en staat zowel de finale als de reünie op Videoland. Hierin zien we niet alleen met wie de prins naar huis gaat, maar ook stond centraal met wie ex-kandidaat Marcel nu een relatie heeft. Hij onthulde eerder al dat hij serieus aan het daten is met een andere deelnemer, maar nu is het dan eindelijk zo ver en verklapt hij wie het is.

Marcel heeft nu een relatie met déze Prince Charming-deelnemer

Prince Charming seizoen 2 is ten einde gekomen. Twee weken geleden was de laatste kandidaat afgevallen in de race om het hart van Chris en dat was de hevig teleurgestelde Marcel. In Videoland's Prince Charming Viewing Party gaf hij echter al toe dat hij alweer een relatie heeft met een ander. Sterker nog: het is iemand uit de Il Pallazo! Wanneer Robbert Rodenburg aan Marcel vroeg of hij Chris nog een kans zou geven, begon Marcel geheimzinnig te lachen. “Ik eh…gooi het meteen op tafel. Wie het ook is, ik ben aan het daten”, vertelde Marcel. “Ik heb zelfs een relatie. We hebben ook kerst met elkaar gevierd. “Het is iemand die je kent”, legde Marcel aan Robbert uit. 

Interessante man

In de reünieaflevering zagen we wie de gelukkige is die het hart van Marcel heeft veroverd. Het blijkt te gaan om Julien. Marcel vertelt: "Toen we in de Palazzo waren, maar Chris nog niet gezien hadden, kwam ik in contact met één van de andere mannen waarvan ik zoiets had van: Nou, die is wel leuk. Ik weet nog wel dat ik hem voor de eerste keer zag, dat ik dacht: Oké, dit is een interessante man, een mooie man, een intelligente man met humor. Hij is een man die er staat. Dat is ook echt iets wat ik heel aantrekkelijk vind. Toch nam Marcel in eerste instantie nog geen actie. "Mijn gevoelens voor Chris die ik op dat moment had waren echt. Ik vond hem echt heel erg leuk, maar eenmaal thuis dacht ik meteen al aan die andere jongen." Marcel besloot actie te ondernemen en de twee belden een paar uur met elkaar. "Het mooie is dat hij ook altijd aan mij heeft gedacht en graag weer meer van me wilde zien en de volgende dag hebben we afgesproken.”

Foto: RTL

Lees ook: Monica Geuze geeft duidelijkheid over relatiestatus met Robbert Kroese