Lifestyle / Media
Media

Monica Geuze geeft duidelijkheid over relatiestatus met Robbert Kroese

Het is zo'n mooi koppel: Monica Geuze en Robbert Kroese. Toch gaan er al heel lang hardnekkige geruchten dat het stel na ruim twee jaar uit elkaar is. Juicechannel ontving namelijk vele berichten over mogelijke problemen binnen hun relatie. Monica zelf reageert nu op deze roddels.

Samen porno kijken goed voor je relatie?

Monica Geuze reageert: zijn Robbert en zij uit elkaar?

De geruchten over een break-up gingen al langer rond. Juicechannel vroeg eerder aan Monica herself om uitleg, maar ze was nogal vaagjes. "Als dit soort geruchten over je relatie rondgaan en je krijgt de kans om deze te ontkrachten, dan neem je die toch?" Monica vertelde in de podcast Geuze & Gorgels ook meerdere keren ook over haar struggles binnen haar relatie. "Ik heb een huis gekocht met mijn vriend, we wonen samen. Ik weet dat ik mijn hele leven met hem kan uitzingen. Ik heb alles wat ik ooit heb gewild." En toch houdt ze ook dat onrustige gevoel, dat ze denkt: "Vind je dit echt leuk? Of doe je het, omdat je moet volhouden? Er is altijd een hele dunne scheidingslijn. Ene dag denk ik 'o, het is fantastisch en geweldig' en andere keer denk ik 'wat een ontzettende druk van buitenaf om het maar vol te blijven houden."

Goed zoals altijd

Tegenover RTL Boulevard heeft ze nu uitgebreid gereageerd op de roddel of het over is tussen haar en Robbert. Ze is sinds begin 2020 samen met Robbert en nog steeds verliefd. “Van alle geruchten is helemaal niks van waar. Het gaat gewoon goed zoals het altijd gaat. Er komen steeds gekkere verhalen, maar dit klopt niet. Wij zijn hartstikke gelukkig samen en er nog nooit sprake geweest van dat wij dachten dat we uit elkaar zouden gaan.” 

Foto: RTL

Taylor Swift is woest op Gorillaz-zanger: "Ik was zo'n grote fan van je, totdat ik dit zag"