Vier de herfst met Animal Crossing New Leaf

Media door Redactie Ze.nl
Dat wij van de redactie stiekem best wel van de herfst houden, steken wij niet onder stoelen of banken. Het is voor ons namelijk het ideale excuus om thuis lekker lui op de bank te genieten met een kop thee en een leuke game.
 
Houd je van de herfst, van de bladeren, van de kastanjes en van warme chocolademelk drinken na een lange wandeling? Maar heb je geen zin om met je luie reet van die bank af te komen? Vier dan de herfst gewoon digitaal met Nintendo! Maar allereerst: wat heb je nodig voor zo'n fijne bankhangmiddag? Wij hebben een checklist gemaakt. Komt-ie:
 
  • Je Nintendo 3DS XL met Animal Crossing New Leaf natuurlijk
  • Een dekentje
  • Kaarsjes, ook als het nog niet donker is
  • Thee/warme chocolademelk
  • Kruidnoten
  • Sloffen
  • Een lekkere joggingbroek
  • Een tafel dicht naar je toe geschoven zodat je niet te ver hoeft te buigen om je thee te pakken

Herfst bij Animal Crossing New Leaf
Nu je al je spulletjes bij elkaar hebt verzameld is het tijd voor wat uitleg over Animal Crossing. Waarschijnlijk kennen jullie het spel Animal Crossing New Leaf wel, aangezien we hier al een aantal keer over schreven. Bij dit spel ben jij de burgemeester van je eigen verzonnen dorp. Je hebt een huis, een winkelstraat waar genoeg te doen is én je kunt op vakantie. Kortom: elke dag is weer anders. En dat het op het echte leven lijkt, blijkt maar weer. 


Want net als in het echte leven veranderen in Animal Crossing New Leaf de seizoenen ook. Ook al heb je jouw Nintendo 3DS in slaapstand staan of uitstaan, het leven in jouw Animal Crossing-stad gaat gewoon door. Wat verandert er bijvoorbeeld in het spel in de herfst? Nou, de paddenstoelen gaan groeien en de blaadjes van de bomen verkleuren. Ook verschijnen er andere insecten en vissen en de zomersoorten verdwijnen weer. En tot slot: Halloween zal worden gevierd, hoe leuk! Ga er dus lekker voor zitten en voel je vooral niet schuldig als je van negen uur 's ochtends tot negen uur 's avonds zit te gamen. In de herfst mag dat.

Op zoek naar andere Animal Crossing-spelers of wil je meer weten over het spel? Ga dan naar de Animal Crossing Facebook-pagina.

Dit is een advertorial.