Say what? Deze celebs zijn roomies geweest

Celebs door Jordan
1 van 13

Veel beroemdheden hadden aan het begin van hun carrière geen cent te makken. Vooral om die reden woonden ze met huisgenoten in The Big Apple of Hollywood. En sommige celebs werden toevallig gekoppeld als kamergenoten op de universiteit, of kenden elkaar al van vroeger. Lees snel verder voor 13 celebs die ooit roomies waren. 

Lees ook: Niet te geloven: dit was Netflix' mega budget voor de film Don't Look Up

Roomies

Misschien heb jezelf ook samengewoond in een studentenhuis of in een woning om de kosten te splitsen. Hopelijk heb je een goede tijd beleefd, maar je hoort ook vaak verhalen waarbij het compleet mis is gegaan. Zo gingen ook beroemde sterren, die vaak nog aan het begin van hun denderende carrière stonden, samenwonen om de kosten te dekken. Bij sommige ging dat goed en bij sommige ook niet…

Winona Ryder & Gwyneth Paltrow

De beroemde actrices woonden samen in de jaren '90. Maar in 1998 dreef en vete de sterren uit elkaar. Paltrow zou het script van Shakespeare in Love in haar appartement hebben gevonden en auditie hebben gedaan voor de rol, waarvoor ze nu een Oscar heeft gewonnen. Oef.. dat moet vast gevoeld hebben als een mes in Winona’s rug.