Oud-Temptation-ster opgepakt voor grootste methlab van Nederland

Media door Elsemieke

Binnenkort begint Temptation Island 2022, maar rondom een oud-deelnemer van Temptation is het nu compleet ontploft. Er is namelijk een drugslab ontdekt en één oud-deelnemer is hierin de hoofdverdachte.

Oud-deelnemer van Temptation Island opgepakt voor grootste methlab van Nederland 

Temptation Island staat altijd wel vol van de drama, maar nu is er een schepje bovenop gegaan. Nu is het wel een stapje verder gegaan! Ken je Gianni nog? In 2020 deed hij, samen met zijn vriendin Melissa, mee aan het liefdesavontuur. Het stel werd eerder naar huis gestuurd omdat ze telefoons hadden meegesmokkeld. Gianni blijkt niet alleen maar telefoons mee te smokkelen... Gianni is namelijk opgepakt omdat hij één van de hoofdverdachten is in de zaak van het grootste methlab van Nederland. 

Dubai

Het crystalmethlab in Nederweerd werd vorig jaar in juli al ontdekt, maar toen waren er nog geen verdachten aangehouden. Op 8 maart deed de politie een inval in het huis van Gianni en Damien B., de twee hoofdverdachten. Ze waren op dat moment op vakantie in Dubai. 6 dagen later, op 14 maart, hebben de twee zichzelf aangegeven op het politiebureau in Venlo. De twee zitten op dit moment, samen met drie andere verdachten, in voorarrest. Melissa - de moeder van zijn zoontje - is geen verdachte in de zaak. 

Foto: RTL

Lees ook: 'Ginny Weasley' uit Harry Potter getrouwd: "beste dag van mijn leven"