Fan van The Bold Type? Dan vind je deze series ook fantastisch

Media door Laura

The Bold Type heeft alle ingrediënten van voor een lekkere 'wegkijkserie'. Een geweldige setting, fantastische outfits, stomende liefdesscènes en om het af te toppen: boeiende maatschappelijke kwesties. Heb jij alle seizoen al gebinged op Netflix of Videoland? Dan kun je vast wat nieuwe kijktips gebruiken. Check onze tips voor The Bold Type-lookalikes. 

bold type

Lees ook: 5 must see series en films over inspirerende vrouwen op Netflix

Younger

De 40-jarige Liza besluit weer te solliciteren, nadat ze voornamelijk thuis heeft gewerkt als huisvrouw. Vanwege haar leeftijd besluit ze te doen alsof ze 26 is. Liegen over je leeftijd is natuurlijk vragen om problemen en al gauw gaan dingen niet helemaal zoals ze had verwacht. Perfect als je op zoek bent naar een luchtige serie met een inspirerende vrouw in de hoofdrol. Zes seizoenen van Younger bekijk je nu op Videoland.

Good Trouble

Callie en Mariana Foster verhuizen naar Downtown Los Angeles en beginnen er hun leven als jongvolwassenen. De zussen managen liefde, seks en de ingewikkelde relaties die horen bij het leven in een nieuwe stad als je in de twintig bent. Seizoen 1 en 2 zijn nu te bingen bij Disney+.

Emily in Paris

Net zo'n passion for fashion als Sutton? Dan moet Emily in Paris op jouw binge-lijst. In deze Netflix-serie volg je Emily, die gaat werken voor de Franse tak van het Amerikaanse PR-bureau waar werkt. De opgewekte Emily wordt in Parijs echter niet met open armen ontvangen door haar Franse collega's. Gelukkig is er de très très sexy buurman om haar te troosten. Emily is Paris is een heerlijke wegkijker waar Amerikaanse en Franse stereotypes op de hak worden genomen. Seizoen 1 en 2 zijn nu te zien op Netflix.

Girlboss

De naam spreekt al voor zich. De serie is gebaseerd op het verhaal van girlboss Sophia Amoruso en haar eigen kledinglijn Nasty Gal. Het verhaal is waargebeurd en dat maakt het nog tien keer meer inspirerend. Bekijk seizoen 1 van Girlboss nu op Netflix.

Lees ook: 10 feitjes over The Bold Type