Zien: Lil Kleine weer terug in Amsterdam na therapie in Thailand

Celebs door Elsemieke

Jorik Scholten, oftewel Lil Kleine, is weer terug in Amsterdam. De rapper werd gespot in het Amstel Hotel in Amsterdam door juicekanaal Reality FBI. “Wie er ook weer terug is? Lil Kleine. Stond ook even met een bekende van hem te praten.”

Lil Kleine gaat aan zichzelf werken in Thailand: "heb mensen pijn gedaan"

Lil Kleine weer terug in Amsterdam na rehab in Thailand

Nadat Lil Kleine een celstraf moest uitzitten vanwege de mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes, was het even stil rondom de rapper. In een videoboodschap op Instagram vertelde Lil Kleine eerder al dat hij naar Thailand ging om 'aan zichzelf te werken.' Hij zei daarover: "ik zie in dat wat er gebeurd is, fout is en dat daar hulp voor nodig is. Professionele hulp." Kennelijk is de rapper na een kleine maand alweer terug in Nederland. “Veel mensen vinden het maar raar dat Lil Kleine weer terug is. Maar als je gaat terug tellen naar het moment dat ik dit aankondigde, dan kom je wel ongeveer op een maand”, schrijft Reality FBI over zijn terugkomst. Zijn ex Jaimie Vaes mag hij in ieder geval niet opzoeken, want hij kreeg een contactverbod opgelegd. 

Hoofd tussen het portier

Lil Kleine zat 14 dagen vast voor het mishandelen van zijn vriendin Jaimie Vaes. In een video die op het juice channel van Yvonne Colderwijer verscheen, was te zien dat Lil Kleine zijn vriendin aan haar haren uit een auto trok en haar hoofd tussen het portier en de auto klemde. Na de arrestatie verbraken verschillende partijen de samenwerking met de artiest. 

Foto: BrunoPress

Lees ook: Zien: Tim Wauters deelt foto van hoogzwangere vriendin