Geen touw aan vast te knopen: Barbie wil toch weer terug op tv

Celebs door Roos

Barbie worstelt al een tijdje met psychische problemen en werkt in alle rust aan haar herstel in een afkickkliniek. Waar eerder al bekend werd dat zij rust nodig heeft en haar problemen zijn veroorzaakt door de media, heeft zij nu aan haar manager Jake Hampel laten weten dat ze dolgraag weer terug op de televisie wil. 

Ze wil weer op de buis

Eerder kondigde de blondine aan klaar te zijn met het tv-wereldje. Ze voelde zich misbruikt en uitgebuit door de makers van de realityprogramma's waar ze in speelde. "Barbie heeft mij om een doorstart op televisie gevraagd'', vertelt Hampel, die na een korte pauze weer voor Barbie werkt. Hij stond niet direct te springen toen ze dit verzocht aan hem. "Ik heb tegen Samantha gezegd dat ze, voordat ze weer aan de slag gaat voor een tv-programma, eerst honderd procent beter moet zijn.''

Barbie wordt momenteel voor haar mentale problemen behandeld. Haar manager verklaart: "Voordat ik met haar verzoek aan de slag ga, wil ik eerst van de behandelaar en specialisten horen of een terugkeer op de buis al dan niet verantwoord is. Verder moet de zorg voor haar twee kinderen (dochter Angelina (5) en zoon Milano (2), red.) die momenteel bij hun vader Michael van der Plas in Spanje wonen, altijd voorop staan.'' Het zal ons benieuwen!

Lees ook: Barbie openhartig over gezondheid: ‘Ik kamp met verslavingen en borderline’