Oh no! Gigi Hadid en Zayn Malik zijn uit elkaar

Celebs door Michelle Habets

Topmodel Gigi Hadid en zanger Zayn Malik hebben een punt achter hun relatie gezet. De ex-tortelduifjes hadden ruim twee jaar een relatie, maar helaas worden daar geen jaren meer aan vastgeplakt. De twee deelde ieder een officieel statement via Twitter over hun breuk.

Lees ook: Dj-deelnemer in First Dates vertelt trots over zijn 250 bedpartners

Uit elkaar gegroeid

Het celebrity koppel was sinds 2015 samen en samen deelden ze lief en leed. De reden voor de break-up wordt niet genoemd, maar volgens The Sun is het koppel uit elkaar gegroeid door de te drukke werkschema's. Niet gek als je bedenkt dat Gigi ontzettend druk is met haar modellencarrière, terwijl Zayn zich bezighoudt met het maken van muziek.

Veel liefde

Beiden hebben hun verhaal op Twitter gepost en gelukkig lijkt er van ruzie geen sprake. De twee celebs spreken veel lof over elkaar uit. Zo vertelt Gigi dat ze dankbaar is voor alle liefde, tijd en levenslessen die zij en Zayn hebben gedeeld. Maar ook Zayn lijkt dankbaar te zijn voor hun relatie: “Gigi en ik hadden een betekenisvolle, liefdevolle en leuke relatie en ik heb veel respect voor haar en aanbid haar als vriendin. Ze heeft een ongelofelijke ziel." Nawh! 

Lees ook: Kijkers in shock om typische probleemsituatie in Vier handen op Eén buik