Dj-deelnemer in First Dates vertelt trots over zijn 250 bedpartners

Media door Julia

De liefde van je leven vinden gaat niet altijd over rozen, zo ook voor de 34-jarige Dj Terry Turbo. Zijn deelname aan First Dates leverde heel wat, uhm, smaakvolle oneliners op. Zijn tactiek? Op televisie vertellen dat hij 250 bedpartners heeft gehad, maar dat hij nu zijn leven om wil gooien. Tja, wij hadden het ook anders aangepakt.

Niet als zielige jongen eindigen

Terry is al vijftien jaar lang dj in Faliraki, waar hij met ‘heel wat’ mooie vrouwen het bed heeft gedeeld. Waarom hij nu opeens zijn leven wil omgooien? Hij wil niet een zielige jongen zijn die aan een bar met allemaal jonge meiden praat. Hij heeft genoeg van dat soort type jongens gezien in Faliraki en dat leven is niet voor Terry weggelegd. Hoewel dat nogal scheef klinkt uit zijn mond, geven we hem het voordeel van de twijfel.

Lees ook: Kijkers in shock om typische probleemsituatie in Vier handen op Eén buik

Ze mag best mollig zijn

Zijn droomvrouw? Ze mag best mollig zijn, zolang ze maar humor heeft. Ohja, en mooie tieten. Tuurlijk. Vervolgens komt zijn date Kimberley aanlopen. Volledig uitgedost voor haar eerste date: torenhoge hakken, een kort glitterjurkje en pornoblond haar. Er liep nog net geen kwijl uit Terry zijn mond en naar eigen zeggen had hij "ogen als schoteltjes".

Dj Terry Turbo

Terry komt direct ter zake: "Jij bent vast een kei in daten, hoeveel heb je er al gehad?" Deze vraag staat hoog op het lijstje met zinnen die je nóóit, maar dan ook nóóit wil horen op een eerste date. Nog een tip: vraag Terry nooit naar zijn dj-naam. Dat is namelijk Terry Turbo, want "twee keer op en neer en ik kom klaar". Of er nog een tweede date kwam? Wat denk je zelf...

via GIPHY

Lees ook: Kijkers in tranen door heftige aflevering Beau Five Days Inside 

Beeld: BNN VARA