Zien: Rodanya van Temptation Island deelt foto van enorme babybump

Celebs door Elsemieke

Terwijl wij middenin een nieuw seizoen zitten van Temptation Island, is er ook genoeg celeb nieuws rondom de oude deelnemers van vorige seizoenen. Herinner je je Rodanya nog? De krullenbol deed samen met haar destijds liefje Morgan mee aan paradise in trouble. Er is nu een tweeling op komst én ze deelt een foto van haar groeiende babybump.

Rodanya van Temptation Island krijgt twee baby's

Begin vorige week werd bekend dat Temptations Rodanya Kelsey een tweeling verwacht. Het worden haar derde en vierde kindje, want ze heeft al zoontje Levay Ace en dochtertje Feyla Mae met haar inmiddels-ex Morgan. Op Instagram showde ze een fragment van de echo: Twinnies on the way!” Je ziet een blauw én roze hartje onder de foto, maar of dat betekent dat er een jongetje en meisje aankomt. is nog niet duidelijk. "Weet niet op wat ik ga lijken op het eind, maar dit is echt heftig! De kindjes groeien in ieder geval goed". schrijft ze bij een foto van haar babybump. Rodanya is 3,5 maand zwanger.

 

Dit is waar je Romée van Zandvoort van Ex On The Beach van kunt kennen

Zijn Morgan en Rodanya nog samen?

In 2019 ging Rodanya met haar vriend Morgan de uitdaging aan om als koppel mee te doen aan Temptation Island. Gedurende de ultieme relatietest hielden ze zich beiden sterk, waarna ze samen het eiland verlieten. Toch leek het al snel uit te zijn tussen de twee, maar tóch werden ze ouders. Inmiddels lijkt het erop dat de twee niet meer samen zijn. Morgan is al gespot met meerdere vrouwen, dus het gerucht gaat dat hij niet de vader is van de tweeling. Wij zijn heel benieuwd hoe dit verder gaat!