Tanja Jess over vreemdgaan Charly Luske: "zolang hij me maar begrijpt"

Celebs door Elsemieke

Dat het tussen Tanja Jess en Charly Luske niet altijd even goed gaat, is wel duidelijk. De twee kwamen in maart nog in opspraak vanwege de seksueel getinte appjes die Charly naar verschillende vrouwen had gestuurd. Zijn vrouw Tanja Jess geeft in een interview met Beau Monde toe dat het weliswaar niet altijd op rolletjes loopt in hun huwelijk, maar dat ze zijn vreemdgaan wel kan accepteren. 

Tanja Jess over vreemdgaan Charly Luske

Charly Luske en Tanja Jess hebben een paar zware maanden achter de rug, mede door het uitlekken van seksueel getinte berichten van Charly Luske aan een andere vrouw. Aan Beau Monde vertelt Tanja nu hoe het met haar gaat en hoe ze met het vermeende vreemdgaan van Charly omgaat. Ze omschrijft de periode als een “work in progress. Als je honderd jaar samen bent, gooi je niet zomaar de handdoek in de ring.” De actrice zegt niet te weten wat de toekomst zal brengen. “Wat ik wel weet, is dat we sowieso een team blijven en in verbinding met elkaar blijven. Onze basis is heel sterk en er is nog steeds heel veel liefde tussen ons. Wij vinden onze weg wel. Of dat helemaal volgens de tradities is, of zoals andere mensen dat doen, is nog niet duidelijk.”

De liefde vieren

Tanja Jess vindt niet dat een goede relatie aan bepaalde voorwaarden moet voldoen en vindt het onzin dat veel mensen denken dat je pas een goede relatie hebt, als er niemand vreemdgaat. “Ik heb liever een kerel die een keertje vreemdgaat, maar met wie ik een fantastisch leven heb, dan iemand die altijd trouw is, maar me niet respecteert of niet begrijpt.” Volgens Charly Luske spreken partners met elkaar af hoe ze hun relatie zien. “Er is niet één manier om samen te leven, er zijn meerdere vormen. Wij zijn aan het kijken wat het beste bij ons past.” Tanja Jess zegt dat ze wil dat haar gezin “blij en gelukkig is, in welke vorm dan ook.” Dat wil Charly ook. “Wat er ook gebeurt, er zal altijd heel veel liefde tussen ons vieren zijn.”

Zorgen 

Tanja vertelt ook dat de huwelijksproblemen niet het enige is dat ze de afgelopen tijd op haar bordje kreeg: “Door de pandemie viel er veel werk weg. Ik heb twee ernstig zieke vaders, mijn vader én mijn stiefvader hebben een vorm van uitgezaaide kanker. Een van mijn beste vriendinnen kreeg voor de derde keer borstkanker en moest het hele chemotraject door.”