Lifestyle / Celebs
Celebs

FOTO: Nick Schilder verschijnt in 'vegan sixpack' op Men's Health-cover

Nick Schilder staat sinds kort niet meer alleen bekend om zijn goede stem en hits als Pak Maar M'n Hand en Rosanne. In een uitzending van talkshow Beau onthult hij zijn 'vegan sixpack', die binnenkort te zien is op de cover van Men's Health. En wow! Hij heeft zichtbaar flink getraind.

nick schilder men's health vegan dieet

Lees ook: Je kunt nu op date met First Dates-barman Viktor Abeln

Nick Schilder sixpack

Als je Nick Schilder zegt, dan denk je eigenlijk direct aan Nick & Simon. En bij Nick & Simon denk je waarschijnlijk niet direct aan strakke lijven. Daar staan ze in eerste instantie niet om bekend, maar die zijn er zeker wel. Eerder poseerde Simon Keizer al op Men's Health in een goede sixpack en nu gaat zijn zangpartner Nick erachteraan. Op de Men's Health-cover van februari 2022 verschijnt Nick met een goed getrainde, 'vegan' sixpack. Huh?

Vegan dieet

Op 19 januari vertelde Nick in de uitzending van Beau over zijn weg naar de strakke sixpack. "In 2010 ben ik begonnen met krachttrainingen. Dit was een bucketlistitem," zegt hij. "Ik dacht: ooit wil ik dat niveau halen, maar het was moeilijk om een beweegreden te vinden." Toen kwam hij tijdens een zomer op het idee om zijn sixpack te kweken op een vegan dieet.

Hij vertelt: "In de zomer zat ik te eten met een groep en dat waren best wel alpha mannetjes. Ik bestelde alleen maar veganistische dingen en werd compleet belachelijk gemaakt. 'Dat is konijnenvoer wat je eet. Veganisten zijn altijd magere, bleke mannetjes.' Ik moet wel veel kip eten, zei iemand, want ik doe aan krachttraining." Hier ontstond voor hem de motivatie. Volgens Nick waren dit allemaal misvattingen en zo niet waar. "Challenge accepted," dacht Nick. En zie hier het resultaat:

nick schilder men's health vegan sixpack

nick schilder men's health februari 2022

Beeld: Brunopress/ RTL

Lees ook: Tweede aangifte tegen The Voice of Holland-coach Ali B over vermeend seksueel wangedrag