Lifestyle / Celebs
Celebs

Je kunt nu op date met First Dates-barman Victor Abeln

Hoewel het in het First Dates-restaurant vooral draait om de mogelijke liefde tussen de kandidaten in het restaurant, valt barman Victor ook altijd op. Zijn knalblauwe ogen en betoverende glimlach doet heel wat vrouwen smelten en hopen op een romance met hem. Als jij tot die groep behoort, hebben we goed nieuws. De barman is namelijk klaar om op date te gaan!

Cute! Lang Leve De Liefde-koppel Xanegay en Melvin krijgen een eerste kindje

Je kunt nu op date met First Dates-barman Victor Abeln 

Bij First Dates smullen wij elke keer weer van de verschillende ongemakkelijke situaties waar de deelnemers zich weer in wringen. Niet alleen 'mâitre Sergio' zorgt voor een fijn herkenbaar momentje op je beeldbuis, maar ook barman Victor Abeln is altijd van de partij om de kandidaten van First Dates enthousiast te verwelkomen. Heb je er altijd al van gedroomd om een drankje met Victor te kunnen doen, dan is nu je kans. “Deze week kun je een twee uur durende cocktail-les winnen voor jezelf én een +1. De workshop zal op 18 februari plaatsvinden in Utrecht, afhankelijk van de coronamaatregelen. Samen met je bestie en de andere winnaars ontmoet je the man himself en leer je de ins en outs van het cocktail shaken”, schrijft Cosmopolitan.

Cocktails shaken

Hoe doe je mee om een date met de knappe barman te scoren? Via deze link kan je meebieden op de hierboven beschreven prijs. “Nóg een lichtpuntje: je bepaalt zelf je prijs en de gehele opbrengst wordt gedoneerd aan de Voedselbank. Zo hebben jij en je BFF een te gekke dag en draag je ook nog bij aan een goed doel.” Wat wil je nog meer?

Foto: RTL

Lees ook: Love Island 2022 zoekt nieuwe kandidaten: geef je nu op!