André Hazes en Monique Westenberg zijn weer samen gespot

Celebs door Elsemieke

Terwijl wij het allemaal nog hebben over de breuk tussen Anna Rose en André Hazes, gaat alle geruchten rondom de zanger gewoon weer verder. Dit keer gaat het over Monique, want André zou alweer toenadering hebben gezocht tot zijn ex-vriendin en moeder van zijn zoontje.

Woohp! Woohp! Er komt een nieuw seizoen van Totally Spies

André Hazes is gezien met zijn ex Monique Westenberg

Sinds André Hazes weg is bij zijn ex Monique Westenberg, heeft hij er al een relatie met twee vrouwen opzitten. In ieder geval had hij het heel lang gezellig met Sarah van Soelen, waarmee hij zelfs na een paar maanden daten al een huis kocht. Hoewel Sarah zelf anders zegt, is de relatie tussen die twee hoogstwaarschijnlijk wel over. En hoewel hij de relatie met zijn jeugdvriendin Anne Rose nooit heeft bevestigd, is hij alweer bij haar weg, als we de geruchten mogen geloven. Sinds de breuk met Anne Rose lijkt de zanger direct weer toenadering te zoeken bij Monique Westenberg. Zijn auto zou het hele weekend voor haar deur hebben gestaan en de twee werden daarnaast ook samen gespot. 

André zit bij Monqiue thuis?

Verschillende juicekanalen schreven afgelopen weekend op Instagram dat de auto van André voor de deur van Monique stond. Zijn spullen zou hij al opgehaald hebben bij de ouders van Anne Rose. Daar woonde hij tijdelijk, want hij zou samen met Anne Rose in hetzelfde complex als zijn zus Roxeanne in Vinkeveen gaan wonen. Maar nu die relatie voorbij is, moest hij zijn spullen alweer pakken. "Hij verblijft bij Monique in huis, tot hij wellicht zelf iets kan vinden”, schreef RealityFbi in Instagram Stories. "Het zou van tijdelijke aard moeten zijn, maar het lijkt er ook op of zij terug wil naar de oude situatie, Miss Hazes worden. Of een verzoening aanstaande is, lijkt bijna een kwestie van tijd.”

Foto: BrunoPress
Lees ook: Yay! Too Hot To Handle seizoen 3 is eindelijk hier