Bingen maar: Totally Spies komt naar Videoland

Media door Jennifer

Keek je vroeger ook alle afleveringen van Totally Spies tientallen keren? Never forget de momenten op het schoolplein waar jij en je vriendinnen ruzieden over wie wie speelde. Was jij de slimme Sam, blondie Clover of stoere Alex? Als je zin hebt in een reis naar het verleden hebben we goed nieuws. De meiden staan nu op Videoland!

Lees ook: Nostalgie: Deze feel good nineties film komt naar Netflix!

Totally Spies op Videoland

Nostalgie all over! Wie had nou gedacht dat er ooit nog een nieuw seizoen van Totally Spies zou komen? Na 'ZOOP', 'Beugelbekkie' en 'Het Huis Anubis' voegt Videoland dus de nieuwe klassers toe aan het aanbod, waaronder 'Totally Spies'. Ook 'The Wild Thornberrys' kun je zien op het streamingsplatform. De meiden werken voor WOOHP (World Organization Of Human Protection) en doen er alles aan om de wereld te redden. Dat doen ze graag met behulp van roze gadgets. Ondertussen moeten ze ervoor zorgen dat hun schoolgenoten niet ontdekken dat ze spionnen zijn.

Wanneer staat Totally Spies op Videoland?

De tekenfilm was tussen 2001 en 2014 te zien in Nederland op Fox Kids (kennen we dat nog?) en Nickelodeon. Hoewel Totally Spies later nog een tijdje op Netflix kwam, is het inmiddels verdwenen van het streamingplatform. Drie seizoenen van Totally Spies zijn vanaf 24 december te kijken op Videoland. Perfect voor tijdens de kerstdagen dus!

Lees ook: Terug in de tijd: 20 x snoepgoed dat je vroeger altijd at