Lifestyle / Media
Media

Woohp! Woohp! Er komt een nieuw seizoen van Totally Spies

Keek je vroeger ook alle afleveringen van Totally Spies tientallen keren? Never forget de momenten op het schoolplein waar jij en je vriendinnen ruzieden over wie wie speelde. Was jij de slimme Sam, blondie Clover of stoere Alex? Als je zin hebt in een reis naar het verleden - wel graag door de WOOHP-tunnel - hebben we goed nieuws. Er komt een nieuw seizoen!

totally spies tekenfilm serie nieuw seizoen

Lees ook: Nostalgie: Deze feel good nineties film komt naar Netflix!

Totally Spies nieuw seizoen

Nostalgie all over! Wie had nou gedacht dat er ooit nog een nieuw seizoen van Totally Spies zou komen? De regisseur en maker van Totally Spies Thomas Astruc maakte het nieuws via Twitter bekend. "THERE'S A NEW SEASON OF TOTALLY SPIES IN THE MAKING!" schrijft hij in capslock. "Here we goooo! Here we gooooooo!" In zijn tweet heeft hij een gifje toegevoegd met de oorspronkelijke Sam, Clover en Alex. Is dit een hint dat het écht helemaal hetzelfde wordt als vroeger? In Totally Spies zien we de levens van drie tienermeiden, die stiekem als spionnen werken voor de World Organization Of Human Protection, oftewel WOOHP.

Totally Spies waar te zien?

Totally Spies heeft momenteel nog zes seizoenen, maar daar komt er binnenkort dus eentje bij. De tekenfilm was tussen 2001 en 2014 te zien in Nederland op Fox Kids (kennen we dat nog?) en Nickelodeon. Hoewel Totally Spies later nog een tijdje op Netflix kwam, is het inmiddels verdwenen van het streamingplatform. Wanneer de nieuwe afleveringen van Totally Spies worden gereleaset, en of het ook in het Nederlands komt, is nog onbekend. Tot die tijd kun je de oude afleveringen gelukkig wél nog op YouTube vinden, zowel in het Nederlands als Engels.

Lees ook: Terug in de tijd: 20 x snoepgoed dat je vroeger altijd at