Foutje, bedankt: vrouw slikt per ongeluk Airpod in

Media door Elsemieke

Een setje Airpods en een ibuprofen hebben maar één overeenkomst, en dat is dat ze beiden glad zijn van structuur. In het donker zou je ze wellicht voor elkaar kunnen verwisselen. Dat overkwam een vrouw uit Boston: ze slikte per ongeluk een Airpod in. Op TikTok vertelt ze over deze actie en hoe het is afgelopen.

Foutje, bedankt: vrouw slikt per ongeluk Airpod in

De Amerikaanse vrouw uit Boston, oftewel @iamcarliiib, voelde zich niet zo lekker en besloot daarom vlak voor het slapen gaan nog een ibuprofen in te nemen. Maar: in plaats van de ibuprofen te nemen, slikte ze per ongeluk haar Airpod in. Dat kwam omdat ze de ibroprufen in de ene hand had en de AirPod in de andere. In haar haast en doordat het donker was, at ze dus per ongeluk het Apple product op. Ze probeerde nog snel over te geven, maar de Airpod kwam er niet uit.

Ontlasting

De vrouw stuurde in haar paniek om het opgegeten oortje een voicememo naar haar vriend over de situatie, maar doordat de Airpod nog verbonden was met haar telefoon kwam het bericht bij hem binnen met vreemde borrelgeluiden. De vrouw hoopte dat de Airpod er via haar ontlasting vanzelf weer uit zou komen. Voor de zekerheid liet ze een röntgenfoto maken, maar daarop was de Airpod niet te zien. Ze heeft het apparaatje nooit meer teruggezien in haar ontlasting. 

@iamcarliiib For ✨educational✨ purposes heres what happened when I mixed up my #airpod and an ibuprofen. Here to share awareness #LevisMusicProject #fyp ♬ Oh No - Kreepa

https://www.tiktok.com/@iamcarliiib/video/7028391142752423215?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7164389963604772358