Nostalgie: Deze feel good nineties film komt naar Netflix!

Media door Laura D

Zin in ouderwetse feel good? Binnenkort is Beethoven te streamen op Netflix! Grote kans dat jij deze film vroeger op je koelkast tv al een keer gezien hebt. Het pareltje is al bijna dertig jaar oud, maar dat maakt hem niet minder leuk. 

Lees ook: Netflix-tip: De nieuwe actieserie van de makers van La Casa de Papel

Beethoven

Waar ging het ook alweer over? O ja, een groep puppies wordt gestolen door twee dieven. Gelukkig lukt het grote Sint-bernhard om te ontsnappen. Hij vlucht naar het huis van de familie Newton. De vader van het gezin is een workaholic en wil eigenlijk geen hond. Toch nemen ze de viervoeter in huis en geven hem de naam Beethoven. De hond helpt de kinderen met hun problemen en wordt helemaal part of the family.

Creepy dierenarts

Dan moet Beethoven naar de dierenarts. De familie weet alleen niet dat deze dokter stiekem onethische en dodelijke experimenten op dieren doet. De man probeert de familie over te halen dat Beethoven heel gevaarlijk is, zodat hij op hem kan experimenteren. Zou het hem lukken? Of krijgen de Newtons het op tijd door…

Netflix

De film komt uit 1993 en duurt ongeveer anderhalf uur. Na de eerste film zijn er ook vier vervolgen uitgekomen, en nog vier spin-offs. Helaas zijn die nog niet te streamen, wie weet liggen de videobanden ergens stof te pakken op je zolder. Beethoven is vanaf donderdag op Netflix te bekijken!

Trailer

Lees ook: Deze series op Disney+ zijn ook leuk voor volwassenen