Deze series op Disney+ zijn ook leuk voor volwassenen

Media door Laura D

Een groot deel van onze jeugd zaten we aan de buis gekluisterd tijdens de talloze Disney-films. Een tijdje terug konden we ons kinderhart weer ophalen toen Disney+ naar Nederland kwam. De klassiekers blijven geweldig om te kijken, maar er is veel meer te zien. De streamingdienst van Disney heeft nu namelijk ook heel veel bingeworthy ‘volwassen’ series!

Lees ook: Zo ziet de cast van Twilight er nu uit

Star

Je leest het goed, Disney+ heeft nu ook series voor volwassenen. Het heeft namelijk naast Marvel en National Geographic het assortiment uitgebreid met een nieuwe categorie, namelijk ‘Star’. Dat betekent nog eens ruim 300 films en series om te streamen. Wauw! Voor elke stemming is er een serie. Of je nou zin hebt om te zwijmelen of te griezelen. Klinkt goed, toch? Wij hebben de leukste series voor je uitgelicht.

Serietip #1: Love, Victor

Star heeft een verzameling van films en series van verschillende zenders en filmproducenten, maar komt ook met fantastische originals. Bijvoorbeeld de serie Love, Victor met Michael Cimino, Nick Robinson en Anthony Turpel. Deze serie is  een spin-off van de film Love, Simon en laat het leven van Victor zien die strugglet met zijn seksualiteit en om moet zien te gaan met allerlei high school drama.

disney+

Serietip #2 Big Sky

Ook kun je nu via Star op Disney+ de gloednieuwe serie Big Sky bekijken. Deze misdaadserie is een intense thriller waarin drie privédetectives op zoek gaan naar twee zussen die zomaar op een snelweg zijn ontvoerd. Dit wordt gespeeld door onder andere Ryan Phillippe, Katheryn Winnick en Jesse James Keitel. Als ze erachter komen dat het om een serial killer gaat moeten ze koste wat kost voorkomen dat er meer slachtoffers gemaakt gaan worden. Wil je zien dus!

big sky

Serietip #3 Grey’s Anatomy

Heb jij nou nog nooit Grey’s Anatomy gezien? Girl, je hebt echt wat gemist! In de ziekenhuisserie volgen we het leven van Meredith Grey, die als chirurgisch stagiair in het Seattle Grace Hospital komt te werken. Bereid je voor op zestien seizoenen vol drama, seks en bizarre patiënten. Een absolute aanrader! Natuurlijk ook als je 'm al een (of twee) keer hebt gezien.

Serietip #4 American Horror Story

Ben je een echte horrorfan? Dan is American Horror Story absoluut de serie voor jou. Elk seizoen is een op zichzelf staand verhaal. Het eerste seizoen speelt zich bijvoorbeeld af in een moordend horrorhuis, waar een nietsvermoedende familie in komt te wonen. Het tweede seizoen gaat over een psychiatrische instelling waar allemaal bizarre en doodenge dingen gebeuren. Elk seizoen heeft allerlei huiveringwekkende geheimen waaraan je zeker weten slapeloze nachten overhoudt.

Serietip #5 Castle

Hou je van programma’s zoals CSI en Law & Order? Castle gaat over de beroemde schrijver Richard Castle en rechercheur Kate Beckett die samen allerlei moordzaken oplossen. Richard heeft een grote zwak voor Kate, maar zij gaat daar absoluut niet op in. Of toch wel…

Serietip #6 Desperate Housewives

Deze dramaserie won niet voor niks zowel een Emmy en een Golden Globe. Een groepje huisvrouwen wordt gevolgd door de ogen van hun overleden buurvrouw. Hierbij komen allerlei geheimen, misdaden en mysteries boven tafel. Niets is zoals het misschien op het eerste gezicht lijkt.

Serietip #7 Cougar Town

In deze serie schittert Courteney Cox (Monica uit Friends) als het hoofdpersonage Jules Cobb. Jules is onlangs gescheiden en ontdekt een nieuwe wereld die voor haar open gaat als single moeder. Denk bijvoorbeeld aan jongere mannen daten, uitgaan en ouder worden. 

Kinderslot

Star heeft natuurlijk shows die niet zo geschikt zijn voor kinderen. Gelukkig kun je de ‘volwassen content’ beveiligen met een kinderslot. Ook moet je eerst aangeven dat je boven de 18 bent voordat je alle content van Star kunt bekijken. Zo blijft het leuk voor jou, én je kids.

Disney+

Mocht je nog geen abonnement op Disney+ hebben, kun dat je via deze link meteen doen. De kosten zijn 8,99 per maand, maar daar krijg je wel honderden films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en dus Star voor terug. Klinkt als een goede deal, right? Je kunt alle films en series downloaden via de app en maximaal op vier devices tegelijk kijken. Naast een app kun je ook via de website, je Smart-tv of via Chromecast kijken. Overal waar je bent dus!

Lees ook: Binnenkort op Netflix! Kristin Davis van SatC speelt in deze bloedstollende thriller