Netflix-tip: De nieuwe actieserie van de makers van La Casa de Papel

Media door Laura D

La Casa de Papel gezien? De makers van deze topserie hebben nu een nieuwe Netflix-serie uitgebracht. En hij is heftig. Maar: wel met allemaal badass vrouwen. Wil je absoluut zien dus!

sky rojo

Lees ook: Deze huiveringwekkende thrillerserie is anders dan alle series die jij hebt gekeken

Sky Rojo

Drie vrouwen proberen te ontsnappen uit de Las Novias Nachtclub. Dat lukt, maar daarvoor moeten ze wel hun pooier neerhalen. Oops. Gelukkig hebben ze een rode cabrio als vluchtauto. Maar ze zijn nog lang niet veilig. Ze worden achtervolgd door twee onderdanen van hun pooier. De drie moeten zien te ontkomen en zichzelf beschermen. Langzaam wordt er meer bekend over de achtergrond van de prostituees en raken ze bevriend.

sky rojo

Nu op Netflix

Bereid je voor op een potje knokkende dames, donkere humor en maffiabazen die eigenlijk helemaal niet zo stoer zijn. Nog niet overtuigd? De serie is ook heel fijn om naar te kijken: zowel de mannen als de vrouwen zijn oogverblindend knap. Het eerste seizoen staat nu op Netflix. Met acht afleveringen van rond de 25 minuten ben je zo door de serie heen. Maar geen nood, het tweede seizoen is al in de maak. Én die komt waarschijnlijk eind dit jaar al uit!

Lees ook: Maxime Meiland komt met een nieuw programma: Petit Chateau