Deze huiveringwekkende thrillerserie is anders dan alle series die jij hebt gekeken

Media door Laura D

Als je nog twijfelt of je een Apple TV+ abonnementje moet afsluiten, this is the time. Vanaf vrijdag 19 maart komt namelijk de spannende nieuwe serie Calls online. En die volg je vooral door goed te luisteren. Ja, je leest het goed. Twaalf telefoongesprekken tussen mensen in de aanloop naar een apocalypse laten jou op het puntje van je stoel zitten…

Lees ook: Breaking! Op deze dag komt The Handmaid's Tale seizoen 4 naar Videoland

IJzingwekkend

De exclusieve Apple TV+-serie bestaat uit negen afleveringen. Elke aflevering is een telefoongesprek van twaalf minuten waar je nekharen recht van overeind gaan staan. De gesprekken lijken op het eerste gezicht niet zo veel met elkaar te maken te hebben, maar niets is minder waar. Langzaam ontvouwt zich een bizar mysterie waardoor jij niet meer kunt stoppen met luisteren.

Bekende stemmen

De stemmen uit de calls zullen je niet onbekend voorkomen. Denk aan namen als Lily Collins, Nick Jonas, Rosario Dawson, Joey King en Aaron Taylor-Johnson. Elke aflevering bestaat weer uit een op zichzelf staand verhaal, met nieuwe personages. De serie is geregisseerd door Fede Álvarez, die ook bekend is van de spannende horrorfilm Don't Breathe. Dat belooft dus veel goeds!

Trailer

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk hieronder de trailer!

Lees ook: Binnenkort op Netflix! Kristin Davis van SatC speelt in deze bloedstollende thriller