Breaking! Op deze dag komt The Handmaid's Tale seizoen 4 naar Videoland

Media door Laura

Het lockdown is voorlopig nog niet voorbij, maar je hoeft je in ieder geval niet te vervelen. Het langverwachte vierde seizoen van The Handmaid's Tale komt namelijk binnenkort naar Videoland. Blessed be the fruit!

the handmaid's tale

Lees ook: 14 dingen die je niet wist over The Handmaid’s Tale

Seizoen 4 The Handmaid's Tale

O ja, hoe eindigde het derde seizoen ook alweer? Even een snel opfrissertje. June en de andere handmaids redden tientallen kinderen uit Gilead. Op het nippertje mislukte het plan om haar eigen dochter Hannah te redden. In het vierde seizoen zien we hoe de ontsnapte June terugslaat tegen Gilead als felle leider van de rebellen. Ze is uit op twee dingen: wraak en het redden van haar dochter. Of dat lukken, kun je eind april zien...

the handmaids tale

Elke week een aflevering

Pak je agenda er maar bij en noteer goed: Vanaf 30 april start het vierde seizoen van The Handmaid's Tale op Videoland. Helaas is niet gelijk een heel seizoen te streamen, maar wel twee afleveringen. Daarna verschijnt wekelijks een aflevering.

Geeft niks, er valt nog genoeg te zien. Check onze tips voor Videoland, Netflix en Amazon Prime. Of er ook een vijfde seizoen van The Handmaid's Tale verschijnt, lees je hier.

Bekijk de teaser trailer van The Handmaid's Tale seizoen 4:

Lees ook: 10 x series met krachtige vrouwen