Lifestyle / Media
Media

Deze series kun je in één weekend afkijken

Dit weekend wordt alleen maar regen, regen en nog eens regen. Wat kan je dan beter doen dan languit op de bank liggen en Netflix aanzetten? Precies, wij weten het ook niet. Gelukkig staat Netflix vol leuke series en wij hebben degene die je in één weekend kunt afkijken voor je verzameld. Have fun!

series een weekend afkijkenLees ook: The Duke uit Bridgerton gaat spelen in 'duurste Netflix-film ooit'

Bridgerton

Als je deze serie nog niet hebt gezien moet je hier zeker mee beginnen. Deze serie is namelijk razend populair en dat is natuurlijk niet voor niets. De serie draait volledig om de familie Bridgerton. In de serie zoeken acht broers en zussen naar liefde en geluk. De serie speelt zich af in de Londense high society en dat maakt het nou zo leuk om naar te kijken. Begin dus snel, want geloof ons, dit heb je makkelijk binnen een weekend afgekeken met maar één seizoen. Gelukkig is er een tweede onderweg.

Never Have I Ever

Never have I Ever is echt zo’n serie die heerlijk is om te kijken als je even je verstand op nul wilt zetten. Deze comedy serie draait om Devi: een middelbare scholier die van alles verzint om leuk gevonden te worden. Hier komen natuurlijk een hoop ongemakkelijke en lachwekkende momenten bij kijken. Genieten dus.

Emily in Paris

De meningen over deze serie zijn nogal verdeeld, maar één ding is zeker: het kijkt heerlijk weg. Deze romantische comedy serie gaat over Emily die voor haar werk naar Parijs vertrekt. Als Amerikaanse is het haar taak om de Fransen wat marketingtips te geven. Enige probleem: ze spreekt geen woord Frans. Lachen gegarandeerd dus.

The Night Stalker

Ben jij een echte true crime fan? Dan wil je deze docu zeker gezien hebben. In de documentaire zijn twee rechercheurs op zoek naar de Night Stalker. Een man die jarenlang mensen heeft verkracht en vermoord en de politie telkens een stap voor bleef. Hij sloeg vaak toe in de nacht en na vijf minuten zit je al op het puntje van je stoel.

Ratched

Er zijn er niet veel van, maar degene die er zijn, zijn meestal steengoed: thriller series. Ratched is zo’n serie. In de serie zien we Milred Ratched die als verpleegkundige werkt in een psychiatrisch ziekenhuis. En alsof dat nog niet eng genoeg klinkt, is het ook nog eens geproduceerd door Ryan Murphy, bekend van American Horror Story.

Unbelievable

Ook deze thriller serie moet je gezien hebben. In deze serie doet een meisje aangifte omdat ze verkracht zou zijn. Maar dan gebeurt iets wat je je niet voor kunt stellen: de politie gelooft haar niet. Gelukkig zijn er twee vrouwelijke detectives die haar verhaal wel geloven en alles op alles zetten de waarheid boven water te krijgen. Wat het nog schokkender maakt is dat dit verhaal echt gebeurd is. Snel kijken dus!

Girlboss

Hoewel we graag onafhankelijk willen zijn, alles zelf willen doen en succesvol willen worden gaat dat niet zonder slag of stoot. In deze serie zien we Sophia die haar eigen bedrijf op wil starten. Maar ja, dat is natuurlijk niet zo makkelijk als het lijkt. Met veel struggles en tegensalgen bereikt zij uiteindelijk haar doel. Een realistische en motiverende serie om het weekend mee door te komen.

Beeld: BrunoPress

Lees ook: De 10 beste series op Amazon Prime