Lang Leve De Liefde begint goed: "echt verliefd op jou"

Media door Elsemieke

Het programma Lang Leve De Liefde zorgt voor bijzondere tv. Niet altijd zijn de kandidaten blij met elkaar en soms zelfs ronduit teleurgesteld over de match. In de nieuwste aflevering is Lenie niet zo blij met haar date Bertus, maar hijzelf denkt dat hij al verliefd is.

Lang Leve De Liefde-Ivo beledigt zijn date

Lang Leve De Liefde zorgt altijd voor hilarische, maar ook ontroerende tv-fragmenten. Ook in 2023 mogen we weer genieten van het programma dat mensen elkaar bij elkaar brengt. En soms ook niet. Tijdens de date van Bertus is het vooral hijzelf die probeert avances te maken bij Lenie, maar zij is daar niet per se van gediend. Hij probeert haar in te stoppen wanneer ze op de bank gaat slapen. "Lig je lekker zo?", zegt hij. "Ik moet nog gaan liggen", reageert Lenie kattig.

Wat een kapsones

De volgende dag besluiten Bertus en Lenie samen een vragenspelletje te spelen. "Ik vind het aantrekkelijk als mijn partner de deur voor mij openhoudt, waar of niet?" leest Bertus de vraag voor. Maar Lenie is het daar niet mee eens. "Dat vind ik een beetje overdreven, je hebt toch geen polio? Sommigen hebben dat, die willen dat je de autodeur voor ze opendoet. Dan denk ik: wat heb jij een kapsones, doe normaal."

Lang Leve De Liefde-Ivo snoeihard naar date: "je uiterlijk staat me niet aan"

Verliefd

Lenie wil vervolgens weten over Bertus nu kieskeuriger is in zijn partnerkeuze dan vroeger. "Uh, nee. Maar ik moet eerlijk zeggen – toen ik jou gisteren in het begin zag, dacht ik: we zijn van een lengte, dat gaat klikken", zegt Bertus. "Nu nog steeds hoor. Ik ben nog steeds echt verliefd op jou. Eerlijk waar. Ik zag jou gistermorgen met die stralende oogjes. En dat figuurtje van jou. Je ziet er voor jou leeftijd meer dan perfect uit."