Lifestyle / Celebs
Celebs

Cute! Lang Leve De Liefde-koppel Xanegay en Melvin krijgen een eerste kindje

Als een tv-programma Lang Leve De Liefde heet, dan ga je er stiekem vanuit dat hier levenslange liefdes uitkomen. In veel gevallen is dat niet zo, maar bij power couple Xanegay en Melvin sloeg de vonk flink over. Nu mogen ze de liefde bezegelen met hun eerste kindje!

lang leve de liefde xanegay melvin eerste kindje

Lees ook: Lang Leve De Liefde-deelnemer Antoinette in shock door erotisch cadeautje van Ruben

Eerste Lang Leve De Liefde baby

Op de Facebookpagina van het SBS 6-programma Lang Leve De Liefde zien we een blije foto van Xanegay en Melvin. "BABY ON THE WAY!" staat in de caption. "Xanegay en Melvin vonden bij ons de liefde en als kers op de taart deelden zij vandaag het heugelijke nieuws dat ze in verwachting zijn!" De twee ontmoetten elkaar in mei 2021. Eerst leek het erop, dat er toch geen relatie opbloeide. Al bleken ze een soort plankenkoorts, want thuis gooide Cupido wél raak. Gelukkig hadden ze elkaar nog toegevoegd op social media. Zo konden ze hun tijd 'alsnog verlegen'. In een interview met Shownieuws zegt Xanegay "heel dankbaar te zijn, dat ze hem (Melvin) hebben uitgekozen." Ah! Xanegay en Melvin zijn het eerste Lang Leve De Liefde-koppel - voor zover het bekend is - dat een baby krijgt.

Roze of blauwe muisjes?

Overigens is het voor Xanegay niet haar eerste kindje. Zij heeft uit een eerdere relatie nog twee zoons. In hetzelfde interview met Shownieuws zegt Melvin dan ook: "Voor de gezinssamenstelling zou het natuurlijk top zijn, als het een meisje wordt." Al valt dat helaas niet te voorspellen en het maakt ook eigenlijk niet uit. "Anders gaan we gewoon door," aldus Melvin.

Lees ook: Ongemakkelijke stilte tijdens etentje in Lang Leve De Liefde: 'praat jij niet tijdens het eten?'