Wow! Britt Dekker showt afgetrainde lichaam op Instagram (en zó heeft ze dat gedaan)

Celebs door Jennifer

Met de zomer in aantocht willen mensen het liefst een fit lichaam, die ze kunnen showen in hun badkleding. Daarom doen mensen voor de zonnige dagen altijd extra goed hun best, zo ook de BN'ers. Britt Dekker is inmiddels helemaal ready en showt haar afgetrainde lichaam op Instagram. Daarbij doet ze niet moeilijk om meteen haar opvallende dieet te delen voor zo'n goed lijf. Wie weet inspireert het je!

Britt Dekker afgetraind lichaam

Nu het zomerse hoogseizoen echt voor de deur staat, of zelfs al over de drempel is, krijgen de sportscholen het ook lekker druk. Een hoop mensen willen toch een iets fitter lichaam, zodat de badkleding goed staat. Onder andere BN'er en volksheld Frans Bauer probeert een sixpack te creëren, maar ook Britt Dekker - een favoriet onder de tv-kijkers - is goed bezig op sportgebied. Zo laat ze nu op Instagram haar afgetrainde lichaam zien, waar haar volgers zeer van onder de indruk zijn. "Beyoncé dacht aan jou toen ze “flawless” schreef," schrijft een volger en een ander reageert: "Prachtig lichaam, fit, gespierd. Gezond."

Maar waarschijnlijk zijn de volgers vooral impressed door Britt, omdat ze een nogal opvallend dieet heeft gevolgd. Ze is namelijk zo aardig om het geheim van haar afgetrainde lichaam even te delen met de wereld. "Dieet? Elke dag drie paarden rijden, ‘s ochtends wortels en ‘s avonds friet," schrijft ze onder de foto. Aha! Dat klinkt goed.

Paardrijden en friet

Dat Britt dol is op paarden en paardrijden, weet iedereen natuurlijk allang. Zo heeft ze dus ooit haar paard George gekregen van tv-maker John de Mol in ruil voor een contract. En ze maakt maar al te goed gebruik van haar dure paard George en andere twee paarden Eve en Johnny TKJ. Dat paardrijden vervolgens een goed middel blijkt voor een sportief lichaam, dat wisten we eigenlijk niet. Maar het helpt inderdaad echt mee om lichamelijk sterker te worden, schrijft De Hollandsche Manege. Ook versterkt paardrijden je core- en beenspieren. Interesting. Het lijkt dus geen grap van Britt, dat ze is afgevallen door dagelijks drie keer te paardrijden. "Ik moet ook maar weer gaan paardrijden," schrijft een volger enthousiast. Tja, ondanks dat ze elke (sport)dag eindigt met een portie friet, ziet ze er inderdaad alsnog strak uit!

Lees ook: Kijkers 'Renze' steunen massaal Britt Dekker tijdens confrontatie met Angela de Jong: "wat een zuurpruim”