Britt Dekker wil sowieso een 'koets met paarden' tijdens haar bruiloft: "mijn droom"

Celebs door Jennifer

Na een relatie van tien jaar is het voor Britt Dekker en haar vriend Max Apotowski nu eindelijk tijd voor de volgende stap. Een week geleden vroeg hij ons favoriete 'paardenmeisje' ten huwelijk, die nu stiekem al nadenkt over de aankleding van hun bruiloft. Natuurlijk is alles nog vers weet ze vrijwel niets over de grote dag, maar één ding staat in ieder geval vast: er zal een koets zijn mét paarden.

Britt Dekker wil in 'koets met paarden' richting het altaar

Britt Dekker werd ooit bekend dankzij het tv-programma Echte Meisjes In De Jungle, maar kennen we inmiddels vooral als mondige tv-maker en liefhebber van paarden. Zo kreeg ze ooit een contract bij John de Mols productiemaatschappij Talpa, doordat hij voor haar een duur paard kocht. Wel eentje waar ze nog steeds veel plezier mee beleeft én succes. Samen met George heeft ze namelijk inmiddels al heel wat prijzen gewonnen tijdens wedstrijden. Maar natuurlijk is het ook gewoon haar lieve paard, die sinds juli 2022 ook een buddy heeft. Momenteel heeft Britt namelijk twee paarden: George en Johnny TKJ. En grote kans dat haar twee paarden later ook op de bruiloft van haar en Max aanwezig zijn, zo horen we tijdens het Televizier-Ring Gala.

In een interview met RTL Boulevard vertelt Britt, dat ze ervan droomt om in een 'koets met paarden' richting het altaar te gaan. Daarom zei ze ook meteen 'ja', toen haar grote liefde Max haar ten huwelijk vroeg. Dat deed hij trouwens op een erg romantische manier, op de dag dat ze precies tien jaar samen waren. "Toen kwam ik binnen in een hotelkamer en had hij fotootjes van de afgelopen tien jaar opgehangen," zegt ze tegen de verslaggever. Dat vond ze wel bijzonder: "Je ziet gewoon tien jaar van je leven voorbijtrekken."

Trouwen met grote liefde Max

Volgens de presentatrice wilde Max al heel lang trouwen. Zelf werd ze er naar eigen zeggen altijd een beetje zenuwachtig van, maar die zenuwen zijn inmiddels wel weggetrokken. Het voelt in ieder geval wel goed om verloofd te zijn. "Het voelt heel erg bijzonder, dat je dus met je beste maat en liefde van je leven voor altijd hoopt samen te zijn," vertelt ze. Britt en Max kennen elkaar door het tv-programma Waar Rook Is... Zijn Britt & Ymke, waarvan Max op dat moment eindredacteur was. Op dat moment is Britt 21 jaar en haar huidige verloofde elf jaar ouder. Al is het grote leeftijdsverschil dus nooit een probleem geweest, want ze zijn inmiddels hartstikke dol op elkaar. Dat terwijl het geen liefde op het eerste gezicht was, aldus Britt in een oud interview met &C. "Ik vond hem een zeikerd met z’n op tijd komen en hij vond mij een zeur, omdat ik altijd te laat kwam," vertelde ze. "We waren ver van elkaar verwijderd."

Gelukkig zijn ze daarna toch nog naar elkaar toegegroeid. Nu kunnen ze niet meer zonder elkaar. In een ander interview met Beau Monde geeft ze aan, hoeveel Max en zij verschillen van elkaar. Maar dat is zeker niet erg: opposites attract. "Wat ik niet ben, is hij. Hij is het bolletje, ik de kroket. Samen zijn we een broodje kroket en dat is lekkerder dan alleen het broodje of alleen de kroket."

Lees ook: Wow! Britt Dekker showt afgetrainde lichaam op Instagram (en zó heeft ze dat gedaan)