Love Island 2022 zoekt nieuwe kandidaten: geef je nu op!

Media door Jordan

De realityserie had een succesvol seizoen in 2021, waarvan maar liefst vier koppels nog steeds samen zijn, komt weer terug in 2022. Het was nog eventjes onzeker of Love Island verlengd zou worden, maar we kunnen gerust ademhalen. Het nieuwe seizoen komt eraan!

Lees ook: Vanaf déze datum staat De Bachelor 2022 met Thomas van der Vlugt op Videoland

Berichtje!

Love Island is van oorsprong een Britse serie, en al jaren een enorme hit in de UK. In Nederland wordt het programma nog niet zo goed bekeken. Vandaar dat het ook onduidelijk was of het überhaupt weer terug op de buis zou komen. De Videoland serie werd eerst in samenwerking met België gemaakt. Maar Viktor Verhulst, de Belgische presentator van de realityserie, gaf al aan dat ons buurland niet meer zal meewerken aan het nieuwe seizoen.

Aanmelden

De makers van Love Island zijn nu opzoek naar nieuwe kandidaten. Tien singles reizen af naar een zonnig eiland om te verblijven in een luxe villa. Gedurende de tijd in de villa worden er meer singles bijgevoegd en vallen er ook weer deelnemers af. Iedereen komt naar het eiland met hetzelfde doel namelijk de liefde vinden, en natuurlijk niet te vergeten het prijzengeld van 25.000 euro. Word jij de nieuwe Job & Esmee?  Meld je aan via de Love Island website.

Lees ook: Cute! Lang Leve De Liefde-koppel Xanegay en Melvin krijgen een eerste kindje