Lifestyle / Media
Media

Vanaf déze datum staat De Bachelor 2022 met Thomas van der Vlugt op Videoland

Hoewel het vorige seizoen met Tony Junior niet bepaald goed is afgelopen, kunnen wij niet wachten tot het nieuwe seizoen van De Bachelor weer van start gaat. Thomas van der Vlugt van StukTV mag voor De Bachelor 2022 op zoek gaan naar zijn droomvrouw. Blijkbaar zijn de opnames al afgerond, want Videoland heeft de datum aangekondigd waarop De Bachelor 2022 op Videoland te zien is!

Vanaf déze datum staat De Bachelor 2022 met Thomas van der Vlugt op Videoland

Afgelopen jaar was het Tony Junior die met Videoland op zoek mocht gaan naar zijn droomvrouw, dit jaar is het Thomas van der Vlugt van StukTV die allerlei mooie vrijgezelle vrouwen mag keuren op televisie. In 'Open Kaart' van Robert Rodenburg Thomas vertelde hij al waarom ervoor koos om mee te doen, ondanks dat het voor Tony Junior niet zo succesvol leek. "Ik heb er wel even over na moeten denken. In eerste instantie dacht ik: Nee, dat is niks voor mij", vertelde hij. "Maar vroeger zei ik tegen heel veel dingen nee, maar dat is ook stom. Je moet wel het avontuur aangaan. Ik dacht ook wel: Het kan ook slecht uitpakken, als je daar slecht uit de verf komt, dan kan het ook tegen je werken. Maar ik denk dat ik het programma ga rocken."

Wanneer staat De Bachelor 2022 op Videoland?

De opnames van het nieuwe seizoen zijn kennelijk afgerond, want Videoland postte zojuist op Instagram dat het nieuwe seizoen van De Bachelor 2022 met Thomas van der Vlugt in februari al te zien is! "Onze gloednieuwe Bachelor is er klaar voor... 🌹" schrijven ze bij een foto met 'februari 2022'. Wij kunnen niet wachten!

Wie is De Bachelor 2022, oftewel Thomas van der Vlugt van StukTV?

Thomas van der Vlugt, oftewel De Bachelor 2022, is bekend van het mega succesvolle YouTube-kanaal StukTV, dat hij al jaren runt met Giel de Winter en Stefan Jurriens. Op dat kanaal hebben ze bijna 3 miljoen abonnees, en maken ze onder meer het populaire programma Het Jachtseizoen. Je kan De Bachelor 2022 Thomas van der Vlugt misschien ook kennen van zijn programma's Thomas Checkt en als backstage-presentator bij het SBS6 programma We Want More. Ook heeft Thomas zijn eigen Youtube-kanaal met de naam 'Hard', waar de presentator moeilijke uitdagingen niet uit de weg gaat. 

Foto: RTL

Lees ook: FOTO: Temptation-Tim Wauters wordt vader "na een geweldige vrijpartij"