FOTO: Temptation-Tim Wauters wordt vader "na een geweldige vrijpartij"

Celebs door Elsemieke

Tim Wauters, de ex van Deborah Leemans, is zonder twijfel een van de meest besproken Temptation Island deelnemer ooit. In Temptation Island had hij het nog druk met verleidster Cherish versieren, maar ‘Timtation’ heeft nu op Instagram bekendgemaakt dat hij binnenkort vader wordt. Zijn vriendin Sofie is zwanger van hun eerste kindje samen.

Britney Spears niet blij met interview zusje Jamie Lynn: "ze wil over mijn rug geld verdienen"v

FOTO: Temptation-Tim Wauters wordt vader

Grote kans dat je Tim Wauters nog kent van Temptation Island. In het programma deed hij mee met Deborah Leemans om te testen of hun liefde sterk genoeg was voor de verleiding. En hoewel Deborah zich netjes hield aan al het vrijgezelle schoon van het eiland, viel Tim al snel voor de charmes van Cherish, welke overigens geen échte interesse in hem had.

Geweldige vrijpartij

In augustus van 2020 vond Tim alsnog de liefde bij Sofie Govaert, die net als hem afkomstig is uit Aalst. Zij is nu dus zwanger van hem. Bij een foto met Sofie en haar zoontje Mathis, die ze kreeg uit een eerdere relatie, schrijft Tim: “Na een geweldige vrijparty, krijgt Mathis er een broertje of zusje bij.” Het kindje wordt in juli verwacht.

FOTO: RTL

Lees ook: Stekker uit The Voice of Holland vanwege seksueel wangedrag: dit is wat we tot nu toe weten