Britney Spears niet blij met interview zusje Jamie Lynn: "ze wil over mijn rug geld verdienen"

Celebs door Elsemieke

Het zusje van Britney Spears heeft deze week een interview gegeven in de ochtendshow Good Morning America, maar daar is Britney zelf niet blij mee. De zangeres beschuldigt haar 30-jarige zus er namelijk van dat ze over haar rug geld wil verdienen met haar boek.

Britney Spears niet blij met interview zusje Jamie Lynn: "ze wil over mijn rug geld verdienen"

Het zusje van Jamie Lynn brengt deze week een boek uit, getiteld: Things I Should Have Said. Ze vertelde in Good Morning America over haar relatie met Britney, die niet altijd stabiel was. Britney Spears stond dertien jaar lang onder toezicht van haar vader en kwam pas eind 2021 van die curatele af. Jamie Lynn beweerde in het interview dat ze er altijd alles aan heeft gedaan om haar tien jaar oudere zus te helpen onder het toezicht uit te komen.

Dromen om zeep helpen

Britney is het hier niet mee eens en schrijft erover op Twitter. "Ze heeft me amper meegemaakt in die tijd vijftien jaar geleden. Dus waarom zou ze daar iets over zeggen tenzij ze over mijn rug een boek wil verkopen?" De zangeres beweert ook dat haar zusje nooit ergens voor heeft hoeven te werken en dat ze walgt van haar familie, die '100 miljard procent mijn dromen om zeep heeft geholpen en me altijd naar beneden haalt.'

Marcel uit Prince Charming heeft nu een relatie (en we kennen hem allemaal)