Britney Spears reageert op geruchten nieuw album: "ik zal nooit meer terugkeren"

Celebs door Jennifer

Nu we in 2024 zitten, zijn we ver verwijderd van de jaren 90 en begin zero's. Toch werden we even terug in de tijd gegooid. Plotseling kwamen geruchten in de wereld over een nieuw album van Britney Spears. Wát? Nou, Britney ontkent de geruchten inmiddels kneiterhard. Helaas voor de liefhebbers, maar de zangeres keert nooit meer terug in de muziekindustrie. Bummer!

Geen nieuw album van Britney Spears

Het jaar 2024 begint meteen goed met snelle roddels. Zo hangen de geruchten over een nieuw album van Britney Spears nog maar net in de lucht. Alleen worden ze meteen al naar beneden gehaald. Volgens de zangeres zelf zijn de rumours namelijk complete onzin. "Voor alle duidelijkheid: het meeste nieuws is trash!" schrijft Britney op haar eigen Instagram, waarna ze de geruchten direct ontkent: "Ik zal nooit meer terugkeren in de muziekindustrie." Volgens 'bronnen' was ze inderdaad bezig met een nieuw album. Hiervoor zou ze samenwerken met popsterren Charlie XCX en Julia Michaels. Alleen blijkt dit dus niet voor haar eigen, nieuwe album. Wel is de kans aanwezig, dat ze daadwerkelijk in de studio was met de twee jonge zangeressen.

Liedjes voor anderen

In haar statement schrijft ze namelijk, dat ze wel nog steeds liedjes schrijft. Alleen schrijft ze tegenwoordig niet voor zichzelf. "Als ik schrijf, schrijf ik voor de lol of voor andere mensen," zegt ze. Zo heeft ze in de afgelopen twintig jaar meer dan twintig liedjes voor anderen geschreven. "Ik ben een ghost writer," legt ze uit. Voor welke artiesten ze heeft geschreven en of de nummers al zijn uitgebracht, is niet duidelijk.

Overigens wordt veel informatie over Britney gedeeld, dat helemaal niet waar is. Mensen zeggen bijvoorbeeld ook, dat de autobiografie The Woman In Me zonder toestemming is uitgebracht. Volgens de zangeres is deze informatie "verre van de waarheid". In Britneys boek worden voor het eerst details onthuld over haar journey naar vrijheid. Het gaat over de tijd, waarin ze eindelijk terugvecht tegen het curatorschap van haar vader.

Meer op Instagram

Lees ook: 10 one hit wonders uit de jaren 90 die je vergeten was