Marcel uit Prince Charming heeft nu een relatie (en we kennen hem allemaal)

Celebs door Elsemieke

Prince Charming seizoen 2 is in volle gang. Sterker nog: de finale komt al bijna in zicht. Deze week is de laatste kandidaat afgevallen in de race om het hart van Chris en dat was de hevig teleurgestelde Marcel. In Videoland's Prince Charming Viewing Party geeft hij echter al toe dat hij alweer een relatie heeft met een ander. Sterker nog: het is iemand uit de Il Pallazo!

FOTO: Famke Louise is bevallen van zoontje en geeft 'm Franse naam

Weggestuurde Marcel uit Prince Charming heeft nu een relatie met een ándere deelnemer uit Il Pallazo

Hevig teleurgesteld moest Prince Charmings Marcel het Il Palazzo vlak voor de finale verlaten. Chris wees hem uiteindelijk af omdat hij verder wilde met Jakop en Scott en daar was Marcel enorm verdrietig over. Zijn liefdes experiment was niet goed afgelopen, al denkt hij daar nu wel anders over. Marcel vertelt namelijk dat hij tóch de liefde in het programma gevonden heeft! Hij vertelt in de nieuwste aflevering van Prince Charming Viewing Party dat hij een man in zijn leven heeft.

Samen kerst vieren

Wanneer Robbert Rodenburg aan Marcel vraagt of hij Chris nog een kans zou geven, begint Marcel geheimzinnig te lachen. “Ik eh…gooi het meteen op tafel. Wie het ook is, ik ben aan het daten”, vertelt Marcel. “Ik heb zelfs een relatie. We hebben ook kerst met elkaar gevierd. “Het is iemand die je kent”, legt Marcel aan Robbert uit. Op de vraag of het iemand uit het programma is, antwoordt Marcel geheimzinnig. “Ja. Wie het is, daar komen jullie nog wel achter in de reünie.” In de reünieaflevering gaan we natuurlijk pas zien wie dat is!

Foto: RTL

'André Hazes en jeugdvriendin Anne Rose zijn nu alweer uit elkaar'