Zo laat verschijnt deze week de BOOS aflevering over The Voice of Holland

Media door Laura

Medialand is in rep en roer sinds de beerput rond The voice of Holland is opengetrokken. Meerdere betrokken personen worden beschuldigd van seksueel wangedrag. Donderdag verschijnt het programma BOOS met de aflevering waarin alles aan het licht komt. 

boos the voice

Lees ook: Oud-The Voice kandidaten gaan los over Jeroen Rietbergen: "ik voelde me nooit veilig met hem in de buurt"

BOOS aflevering van The Voice

The Voice of Holland wordt voorlopig niet uitgezonden vanwege de aantijgingen tegen verschillende personen die bij de talentenjacht betrokken zijn. Tim Hofman en zijn BOOS-redactie kregen in 2021 veel meldingen binnen over ongewenst seksueel gedrag van meerdere personen binnen The Voice of Holland. Daarom deden ze in augustus een oproep aan oud-kandidaten met vervelende ervaringen om zich te melden. Naar verluidt bestaat er een Whatsapp-groep met meer dan veertig vermeende slachtoffers.

Jeroen Rietbergen

De namen Marco Borsato, Ali B en Jeroen Rietbergen worden vooralsnog genoemd. Jeroen heeft afgelopen weekend opgebiecht dat hij inderdaad verkeerd gedrag vertoonde. Jeroen was de bandleider bij The Voice en ook bekend als partner van Linda de Mol. Inmiddels zijn ex, want Linda liet maandag in een statement weten dat ze de relatie heeft verbroken. Ali B ontkent nog altijd de beschuldigingen en Marco Borsato heeft nog niet gereageerd. De zanger werd eind december vorig jaar ook beschuldigd van 'onzedelijke betastingen' door een 22-jarige vrouw. Tegen haar heeft hij aangifte gedaan. 

De aflevering verschijnt donderdag 20 januari om 16:00 op het YouTube-kanaal van BOOS

Lees ook: Linda de Mol verbreekt relatie met Jeroen Rietbergen na wangedrag bij The Voice