Temptation-Rodanya onthult geslacht van tweeling

Celebs door Elsemieke

Rodayna en Morgan deden een paar jaar geleden mee aan Temptation Island. De twee gingen er uiteindelijk samen naar huis als stel, waar al snel de eerste scheurtjes in hun relatie kwamen. Uiteindelijk gingen ze uit elkaar, maar inmiddels is toch baby nummer twee geboren. En ze onthullen het geslacht op Instagram. 

Temptation-Rodanya onthult geslacht van tweeling

In 2019 deden Rodanya en Morgan als koppel mee aan Temptation Island, waarna hun relatie op de klippen liep. Uiteindelijk bleken de twee toch niet zonder elkaar te kunnen, maar dan niet in een relatie. De twee kregen wel een tweede kindje. Inmiddels zijn we beiden wel verder gegaan met hun leven, sterker nog: Rodanya verwacht nu een tweeling met een andere man!

Gender reveal 

Tijdens een feestelijk moment houden Rodanya en haar nieuwe vriend en ook de vader van de tweeling allebei een gender reveal-blusser vast. Ze openen de blussers tegelijk en vervolgens is te zien dat er blauwe én roze rook verschijnt. De twee verwachten dus een jongetje en een meisje.  “Het was superleuk. We krijgen een jongen en een meisje. Het was echt een heel leuke dag. Het was echt heel leuk en gezellig. Dit was het eerste feestje waarbij onze familieleden allemaal bij elkaar waren. Dat was bijzonder. We hebben echt genoten.”