Prachtig: Jaimy van Ex On The Beach showt hoogzwangere lijf

Celebs door Elsemieke

We kunnen nu weer op MTV en Videoland de wilde leventjes van Ex On The Beach Double Dutch 2022 volgen, maar er is ook goed nieuws uit vorige seizoenen. Ondertussen verwachten Dante en Jaimy uit Ex On The Beach 2022 een kindje. Jaimy deelt een foto van haar imposante babybelly.

Jaimy van Ex On The Beach showt babybelly

Herinner je je Dante nog uit Ex On The Beach Double Dutch 2020? Dante kreeg het na het programma heel gezellig met Jamy. Hoewel de twee wat ups en downs hadden - waaronder een breuk eind 2020 - zijn de twee nu stabieler en verliefder dan ooit. Het gaat zelfs zó goed tussen de twee, dat de liefde wordt bezegeld met nageslacht! Afgelopen maart maakten de twee bekend dat er een kleine onderweg is. Inmiddels heeft Jamy a; een prachtige baby belly, want ze bevalt over een paar weken al. Op Instagram plaatsen Dante en Jaimy beiden foto's van Jamy’s babybuik. “Can’t wait to meet you“, schrijft Dante. 

Beschuit of roze muisjes voor Jamy en Dante?

Ook is bekend of er een jongen of meisje aankomt. Via een super professioneel filmpje is het geslacht onthuld: op een brug in de stad schieten Dante en Jamy roze rook de lucht in. Het wordt dus een meisje! Ook Jamy plaatst een foto van haar babybuik. “Growing baby girl.. 💕”, schrijft ze in de caption. 

Foto: RTL

Bilal Wahib zat tegen depressie aan na 'online incident'