Lifestyle / Celebs
Celebs

Sarah van Soelen spreekt over relatie met André Hazes: "we hebben een pauze"

Sarah van Soelen en André Hazes waren aan het begin van hun relatie stapelverliefd, maar nu André een burn-out heeft lijkt het er op dat hij ook zijn relatie met Sarah even in de kast heeft gezet. Dat de twee niet meer samen op hun sociale media verschijnen helpt ook niet mee. Toch laat Sarah nu weten dat de relatie niet verbroken is.

Lees ook: André en Sarah zetten matching tattoo met beladen boodschap: 'Supervet en supersexy'

Emotioneel statement

Na samen een huis te hebben gekocht, hebben André Hazes en Sarah van Soelen ook een matching tatoeage laten zetten. Niet van schattige hartjes of elkaars naam, maar een emotioneel statement over elkaars 'demonen'. Toch staat de relatie tussen de twee sinds kort onder vuur. De media is er vol van of de twee nog wel samen zijn sinds André's burn-out. Na weken stilte lijkt Sarah nu eindelijk iets gezegd te hebben over de status van de relatie. Via een chatgesprek met het juice-account 'Reality FBI' laat ze weten dat de relatie niet verbroken is. 

Weinig contact

Het juice-account vraagt aan Sarah: 'Er wordt beweerd dat je nooit contact met hem hebt. Klopt dat?' Waarop Sarah antwoordt: 'Weinig, maar dat zegt toch niks?' Al snel maakt ze in de chat duidelijk, dat er een kans bestaat dat het weer goed komt tussen haar en André. 'Niks is uit, maar er is inderdaad een pauze voor ons allebei. Veel dingen te verwerken en daar is rust bij nodig.'

Bloemjurken in de kast

Over Monique, de ex van Dré en de moeder van hun zoontje is Sarah ook not amused in het gesprek. Ze praat over een foto van Monique. 'Ik ga stuk. Deze outfit had ik twee weken geleden met mijn verjaardag aan. Ik doe het haar niet na hoor haha. Ze is bijna 20 jaar ouder. Dré gaat met een jonger iemand en ze heeft opeens bloemenjurken in de kast opgeborgen."

Foto: BrunoPress

Lees ook: FOTO's: Monique Westenberg en André Hazes vieren samen Sinterklaas