Lifestyle / Celebs
Celebs

Selling Sunsets Christine Quinn is moeder geworden: 'Kwam dramatisch ter wereld'

Christine Quinn, bekend van makelaarsrealitysoap Selling Sunset, is dit weekend bevallen van haar eerste kind. Tijdens de bevalling was haar man Christian Richard haar steun en toeverlaat. Dit liet zij weten via People Magazine.

christine quinn bevallen

Lees ook: Noëlle en Ferri Somogyi zijn ouders geworden van een tweeling

Gezond en wel

Het jongetje is zaterdag 15 mei geboren, om 16:22 in Los Angeles. Met het gewicht van ongeveer 3,1 kilogram en een lengte van 10 centimeter kun je zeggen dat hij gezond en wel is. Hij kreeg de naam Christian Georges Dumontet.

“Baby C is zo kostbaar, meer dan ik ooit had gedacht. Negen maanden voelt als een heel leven wanneer je niet kunt wachten om iemand te ontmoeten,” vertelde Christine aan PEOPLE.

Baby C en zijn eerste stap 

Christine vertelt dat haar vliezen braken toen ze nét thuiskwam van de filmopnames voor het nieuwe seizoen van Selling Sunset. Met een handdoek om haar middel ging het stel gelijk naar het ziekenhuis. De baby is geboren via een keizersnede. “Baby C was erg gretig om zijn eerste stap in de wereld te zetten, dit deed hij dan ook op een dramatische manier. Dat heeft hij van zijn moeder,” grapte Christine. Christian was er al die tijd voor haar tijdens het hele proces. “Hij was heel kalm. Misschien ga ik dit op een dag delen wat er precies is gebeurd, maar voor nu ben ik dankbaar dat wij alle drie thuis zijn van het ziekenhuis.”

In haar Instagram-bericht bedankt alle dokters en verplegers die haar hebben geholpen. Ze vond het een beetje eng, maar is erg dankbaar.

We hopen binnenkort een mooi plaatje van 'Baby C' te zien!

Lees ook: Marco Borsato over 'daten' met ex Leontine: 'Kan opnieuw verliefd worden'

Bron: Brunopress