FOTO: Billie Eilish onherkenbaar met nieuwe haarkleur

Celebs door Laura

Blauw, grijs, zwart met groen... Billie Eilish is een van die lucky girls bij wie alle haarkleuren fantastisch staan. De 19-jarige zangeres verfde deze week weer haar lokken, dit keer ging ze voor een verrassend 'normale' kleur...

billie eilish

Lees ook: André Hazes hint op nieuwe relatie met deze influencer

Blond Billie

...namelijk blond! Ook is ze helemaal on trend met haar curtain bangs. Billie plaatste woensdag de foto's van haar nieuwe coupe op Instagram. Sindsdien gaat de foto helemaal viral, de zangeres is namelijk absoluut onherkenbaar op deze foto's. Dat is niet het enige, het staat haar natuurlijk fan-tas-tisch.

Fans zijn helemaal door de dolle op haar nieuwe look. De Instagram-foto bevestigde zelfs een nieuw record. Binnen zes minuten telde de foto 1 miljoen likes.

Gefopt!

Zondag 14 maart was Billie Eilish nog met haar iconische zwart kapsel met gifgroene aanzet te zien bij de Grammy's. Nu blijkt dat Billie al zo'n twee maanden door het leven gaat als een blondine. Voor de Grammy's droeg ze een pruik die haar vorige haarstijl matcht. Op TikTok plaatste ze een filmpje waar ze de pruik een stukje van haar hoofd tilt. Als blond haar toch niet bevalt, kan ze altijd nog switchen naar haar oude look. Slimme meid!

@billieeilish

 

♬ Lo Vas A Olvidar - Billie Eilish & ROSALÍA

Lees ook: FOTO: Robin Martens onthult geslacht van kindje op haar Instagram

Beeld: Getty