Lifestyle / Celebs
Celebs

AndrΓ© Hazes hint op nieuwe relatie met deze influencer

Het mediacircus rond André Hazes en Monique Westenberg is weer in volle gang. Nadat het stel woensdag liet weten uit elkaar te gaan (nu écht), is iedereen in rep en roer. Wat is nou de precieze reden van de plotselinge breuk tussen de verloofden? Zo zou er een gerucht gaan dat Dré een nieuwe liefde had... En daar zegt hij het volgende over.

andre nieuwe relatie

Lees ook: FOTO: Monique reageert op breuk met André met emotionele post

Uit elkaar

Hoewel André 12 december afgelopen jaar Monique nog de liefde verklaarde met een romantisch aanzoek, is de koek op volgens de zanger. Volgens een verklaring die hij op Instagram postte zegt hij dat de relatie niet meer werkt. 

"Binnen mijn relatie heb ik - om aan de verwachtingen van Monique te kunnen voldoen - geprobeerd alles te zijn wat ik niet ben. En dat is me uiteindelijk opgebroken", schrijft de zanger. "Het heeft een aantal keer tot een breuk geleid, die nu echt definitief is. Begin dit jaar is mij duidelijk geworden dat het tussen ons gewoon niet meer werkt. Maar tijdens onze vakantie op Bonaire is de bom echt gebarsten, waarna ik op dag drie heb aangegeven bij terugkomst in Nederland bij Monique weg te gaan."

Nieuwe liefde?

Dré laat er geen gras over groeien en laat weten dat hij iemand heeft gevonden die hem bijstaat tijdens zijn lastige tijd. Namelijk influencer Sarah van Soelen. "Ik ben de afgelopen jaren tijdens alle ups en downs regelmatig opgevangen door de familie Van Soelen, die voor mij altijd een enorme steun en toeverlaat is geweest. Vooral op de momenten dat ik er doorheen zat. Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb."

We hebben Sarah van Soelen even gestalkt op Insta en begrijpen wel waarom Dré bij haar uithuilt *wink wink*.

Zoontje

Monique liet woensdag in haar verklaring weten dat het nu "haar grote taak" is om hun zoon anders op te voeden en de cirkel te doorbreken, in een "veilige, stabiele en liefdevolle omgeving."

Door deze woorden lijkt het misschien of Dré zijn kind voorlopig niet te zien krijgt. Dat gerucht ontkent hij: "Ik laat door mijn breuk met Monique overigens niet mijn zoon in de steek; het einde van een relatie tussen twee mensen betekent niet het einde van de relatie tussen een vader en zijn zoon. Die koester ik enorm en ik zal er van mijn kant alles aan doen om de fantastische band met André in stand te houden."

Lees de volledige verklaring in onderstaande Instagram-post.

Beeld: Brunopress