Hey hello! Luv' keert terug, maar dit bekende gezicht doet niet mee

Celebs door Roos

Wie kent ze nog? In de jaren zeventig en tachtig was Luv' razendpopulair. Met de hit 'Greatest Lover' en het iconische dansje (zwaaien met de handjes) vulden ze de hitlijsten. En voor alle fans is er goed nieuws: de meidengroep keert namelijk terug! Toch zal de groep niet in dezelfde formatie gaan optreden, maar met een nieuw gezicht.

Nieuw gezicht

José Hoebee en Marga Scheide zullen weer gaan optreden met de formatie Luv'. Deze keer niet met Patty Brard of Ria Tielsch, maar Chimène van Oosterhout. Dat maakte de meidengroep, of inmiddels damesgroep, vandaag bekend in De Telegraaf.

Hoewel Patty en Ria niet zullen terugkeren, is het voor Chimène en droom die uitkomt. Tijdens de hoogtijdagen van Luv' deed zij de dansjes al na met haar eigen vriendinnen. Ze is dan ook tien jaar jonger dan Marga en José. Marga belde haar hoogst persoonlijk op om te vragen of ze op wil treden met de groep. "Het is me ook nogal een vraag, of je bij Luv’ wilt komen. Maar daar hoefde ik niet lang over na te denken", vertelt het nieuwste lid tegen De Telegraaf.

Repeteren

Of het Chimène gaat lukken om alle teksten en pasjes op tijd in haar kop te krijgen? "We moeten deze week nog wel flink oefenen op de pasjes, en de complete teksten moet ik even ophalen, maar het gaat zeker lukken voordat ik volgend weekend in het diepe word gegooid." Het meest iconische dansje, het zwaaien met de handjes, gaat in ieder geval al helemaal goed. 

Kun je wel een opfrissertje gebruiken? Hieronder kun je alle hits nog even terugluisteren. 

Lees ook: Huh: Geflopte cd van Paris Hilton uit 2006 is opeens duizenden euro’s waard

Beeld: Brunopress