Deze BN'ers willen we in Expeditie Robinson 2019 zien

Celebs door Laura

Expeditie Robinson zit er bijna op. Vanavond is de finale en dan weten we eindelijk wie zichzelf de winnaar van Robinson 2018 mag noemen. Het seizoen was weer heerlijk, met 'harde Plas', Mad King Steven en chaggie, maar droge Lautje en natuurlijk Corry King. Maar één ding willen we volgend jaar niet meer zien: opgevers! Wat ons betreft mag RTL de potentiële kandidaten aan een pittig(er) psycholische testje onderwerpen. We helpen de zender even een handje met dit lijstje Robinsonners in spé.

expeditie robinson 2019

Maan

Eerst haar liefje en nu zijzelf. Van Tony Junior heeft ze geleerd hoe het NIET moet: de kapitein worden, alles willen bepalen en het bloed onder de nagels van je kampgenoten halen. Met de conditie van Maan zit het vast goed. Heb je de zangeres wel eens zien springen en dansen op het podium? De wekelijks optredens zijn niet op één hand te letten, dus reken maar uit! Ook is ze niet op haar achterhoofd gevallen. In het programma Jachtseizoen slaagde ze erin om 24 uur uit de handen van de StukTV-mannen te blijven.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Zwanetta

We hebben het nooit onder stoelen of banken geschoven: we hebben een zware girlcrush op Zwanetta. Het zijn niet alleen haar looks die haar aantrekkelijk maken. Die meid is een taaie, hoor. Als ze zonder mental breakdown op een (th)eiland met een stel bronstige, overspelige mannen en scherp gemanicuurde vrouwen overleefd, dan kan ze ook uithouden op een onbewoond eiland. En niet te vergeten: ze is als doorgewinterde danseres natuurlijk supersterk en fit. Ook in bondjes sluiten is Zwaantje vast een kei. Ze hoeft alleen maar te knipperen met haar blauwe kijkers en haar zwoelste stem op te zetten en en haar eilandgenoten zijn om.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Because some of yall missed the curls💁🏻💕

Een bericht gedeeld door Zwanetta M. Meyer (@zwanettafox) op

Caroline De Bruijn

Terwijl de jonge hertjes klaagden over thuis, hebben de 'oudjes' keihard gebikkeld. Wij hebben volop genoten van de overlevingskracht van de 'oude generatie'. In Expeditie Robinson 2019 willen wij weer een Corry Konings of een Johnny Kraaijkamp. De GTST-veteraan Caroline De Bruijn lijkt ons een geschikte kandidaat. Van haar sluwe personage Janine heeft de 56-jarige soapie vast het een en ander opgestoken over manipuleren.

Lize Korpershoek

Met de viral samensmeltingsproeven tussen haar twee katten werd ze in één dag een Bekende Nederlander. Je leest het goed: 'samensmeltingsproeven'. De YouTuber/het model blijkt ze dus hartstikke fan te zijn van Expeditie Robinson. Met haar verse status als BN'er is ze dus een uitstekende optie voor het nieuwe seizoen. De grootste uitdaging voor Lize zou wel de heimwee naar haar poezenbeesten Dirkie en Dennie zijn. Gelukkig kan vriendje Tim Hofman oppassen.

André Hazes

Oud-Robinsonners noemen hun deelname een "ervaring om nooit te vergeten". Met een levensmotto als "Ik haal alles uit het leven" kan André Hazes jr. niet niet meedoen. Met bloed, zweet en tranen komt hij er wel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kijk maar ja

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

MEROL

"Lekker met de meiden proeven!" Van de een op de andere dag, horen we haar overal: Merol. Wie is ze? Waar komt ze vandaan? Een ding is zeker: van deze red head willen we meer weten. Waarom niet in een spelprogramma als Expeditie Robinson?

Peter Pannekoek

Gezien cabaretier Steven Brunswijk het zo lekker doet dit seizoen, kunnen we voor Expeditie Robinson 2019 ook wel een grappenmaker met een sterke persoonlijkheid gebruiken. Wat dacht je van Peter Pannekoek? De spierballen van een Robinson heeft hij misschien niet, maar de brains wel. Peter lult zijn Expeditie-concurrenten er zo uit met een keiharde roast. Een 'Ozzy' zal Peter (Bananen)Pannekoek in ieder geval niet doen. En ook als-ie niet ver komt, het wordt wel lachen.

Vivian Hoorn

'BN'er' is tegenwoordig een breed begrip, vooral in spelprogramma's. Een influencer bij Expeditie Robinson moet daarom gewoon kunnen, vinden wij. Wij opperen de Instagram-bekendheid Vivian Hoorn. Waarom ze voor Expeditie zo geschikt is? Voor haar werk als model en fotografe reist ze de hele wereld over. Heimwee zal haar dus niet zo gauw nekken. Ook is ze hartstikke fit. Als je haar op Instagram volgt, weet je dat ze minstens drie keer per week in de sportschool staat. Tot slot is ze een gangmaker eerste klas: essentieel voor goede televisie. Neem maar eens een kijkje op het Instagram-account van haar alterego Jaqueline Timemachine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥟 outfit, wearing @selected_official #feelselected #partner

Een bericht gedeeld door VH. (@vivianhoorn) op

Patty Brard

Is er een BN'er-programma waar Patty niet aan mee heeft gedaan? Volgens ons niet. Afgelopen zomer gaf ze al toe in een interview dat ze moeilijk 'nee' kan zeggen als ze gevraagd wordt door een televisiezender. Ook verklapte ze gevraagd te zijn voor Expeditie Robinson 2018, maar toch koos ze voor de fotografiewedstrijd Het Perfecte Plaatje. Wedden dat ze er volgend jaar gewoon wél bij is? En of ze het goed gaat doen? Wij denken van wel. Haar sterke comeback afgelopen jaar bewijst dat Pat zich niet door niemand uit het veld laat slaan. Ze is meer dan dertig kilo kwijt en fitter dan ooit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik kan het niet mooier maken dan het is en dat hoeft ook niet! Ik ben @vetgelukkig in mijn nieuwe lichaam maar vroeg me af of je überhaupt gelukkig kan zijn in een voller lichaam....vanavond om 20.25 uur presenteer ik samen met @diederikjekel de 4delige documentaire “VetGelukkig” op @npo_3 ! Met dank aan @richard_groenendijk voor de fotocollage! 🙈 @nikkietutorials voor een mooi gesprek en alle andere mensen die zich zo bloot gaven! Duizend maal dank! #vetgelukkig #fatessentials #vet #feiten #gesprekken #fatshaming #tips #beauty #beautyliesintheeyesofthebeholder #love #begood #bekindtoyourself #bekindtooneanother Hoop dat jullie kijken, als je niet van voetbal houdt! 😂❤️🙏

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) op

Rico Verhoeven

Deze kleerkast als tegenstander? De andere kandidaten kunnen het bij voorbaat wel schudden. Vorig jaar biechtte de kickboxer bij Humberto Tan aan de tafel op dat hij groot fan is van Expeditie Robinson. Ook zegt hij wel eens mee te willen doen, alleen hij is "bang dat ik dan mensen op ga eten". Nou, geregeld dus!

 

Nieuw seizoen Expeditie Robinson

Ook dit jaar is er weer een nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Natuurlijk weer met een groep nieuwe deelnemers! Alles over deze kandidaten, de locatie van de expeditie en de datum waarop je het uitgezonden wordt, lees je allemaal in onze Expeditie Robinson 2021 guide

expeditie robinson

Lees ook: Foto: Verloofde van Roxeanne Hazes ziet er onherkenbaar uit

Beeld: RTL